Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hej mam pytanie kochałam się z chłopakiem jakies ponad tydzień po okresie kochaliśmy się cztery razy z chwiowymi przerwami bez zabezpieczenia najpierw skonczyl we nie a potem już poza mna okres mam nieregularny ale wydaje mi się ze to były dni płodne bo miałam mokro i jakies cztery dni po wszystkim nagle mnie zaczelo ciagnac na dole po lewej stronie chwilowo tak lekko ale pod wieczor coraz bardziej bolało i na drugi dzień tez dalo lekko o sobie znac myślicie ze ten bol to zarodek się zagniezdzil???nie oceniajcie mnie tylko proszę o rade i czy może ktoras tak miała a okazało się ze to ciaza

Gość gość
Nie wiem co to znaczy ciągnąć na dole ale po stosunku ma prawo boleć podbrzusze i nie musi to być ciąża.

Gość gość
Za szybko to wszystko. Mozliwe ze w ciazy bedziesz ale musisz poczekac. Jesli okres sie nie pojawi zrob test.

wlasnie ale zastanawia mnie ten bol w podbrzuszu taki dziwny raz na jakiś czas daje o sobie znac pierwszy raz taki miałam po stosunku bol się zaczal 4 dni po dopiero wiec mnie to zdziwilo troszkę

Gość gość
Mnie zawsze po stosunku boli brzuch.

Gość gość
Zagniezdzenie jest w terminie spodziewanej miesiaczki,

Gość gość
Predzej owulacja powodowala klucie niz implantacja. Mnie w czasie owulacji czesto kluja jajniki.