Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_00

Chcę być niższa...

Polecane posty

Gość gość_00

Mam już dosyć swojego wzrostu!

Gość gość
ile masz myszko? :)

Gość gość_00
162

Gość gość_00
182, i nie jestem myszką :/

Gość gość_00
gość_00 dziś 162 ......x..... BARDZO śmieszne...

Gość gość
Czemu zasmiecasz forum bzdurnymi tematami?

Gość gość
moja dziewczyna ma dokładnie tyle samo, ja jestem o 1cm niższy i wiesz co? mamy na to wyebane :)

Gość gość
Czemu zasmiecasz forum bzdurnymi tematami?

Gość gość_00
"Czemu zasmiecasz forum bzdurnymi tematami?" Dla mnie nie jest bzdurny. Wiesz, nie chcesz, to nie czytaj. Jest wiele innych tematów, więc możesz tamte sobie poczytać albo założyć swój. .....x.... "moja dziewczyna ma dokładnie tyle samo, ja jestem o 1cm niższy i wiesz co? mamy na to wyebane usmiech.gif" Świetnie. Ale ja nie mam :( i chciałabym być niższa.

Gość gość
No ale dobrze wiesz, że nie masz na to ŻADNEGO wpływu, więc nie ma sensu się zamartwiać. Oswój sie z tym, zaakceptuj i znajdź pozytywne strony tej sytuacji

Gość gość
hmm..osobiscie mam wielka slabosc do filigranowych kobiet, mimo ze sam jestem ogromny..z tym ze na pocieszenie moge dodac ze takich mezczyzn jak ja wcale nie jest zbyt wielu

Gość gość_00
Wiem, że nie mam wpływu. Oswojona jestem - oswajałam się dobrych 20 kilka lat. Tylko co z tego? Nadal wolałabym być niższa.

Gość gość_00
"hmm..osobiscie mam wielka slabosc do filigranowych kobiet, mimo ze sam jestem ogromny..z tym ze na pocieszenie moge dodac ze takich mezczyzn jak ja wcale nie jest zbyt wielu" Tu nie o facetów chodzi. Jestem szczupła i smukła, mam długie włosy, z facetami nigdy problemów nie było.

Gość gość_00
No dobrze - prawie nigdy.

Gość voronkov
nie ma takiej możliwości by być niższa przy obecnym poziomie medycyny. Przecież są osoby z chorą przysadką mózgową i ci to dopiero mają przekichane a 180 to wcale nie tak dużo. Po co chcesz być niższa, bo bycie wysoką ma dużo zalet np można wszędzie sięgnąć, na koncercie nie będziesz oglądać czyichś pleców tak jak i w kinie nie musisz się męczyć z wkręcaniem żarówek

Gość gość
no to nie zawracaj d**y :o Ja mam 184cm i chciałbym być jeszcze wyższy, 194 spokojnie mógłbym mieć, ale co mi da takie CHCENIE? nic... więc skończ rozważać i pyerdolić i idź spać

Gość gość
Niskie chcą być wysokie, wysokie - niskie, kręconowłosym marzy się gładka tafla włosów, a tym co mają proste loczki :p kobieta zawsze musi znaleźć w sobie coś na co najczęściej kompletnie nie ma wpływu i zrobić z tego kompleks :/ ja zazdroszczę autorce, bo skoro tak bardzo przejmuje się wzrostem, żeby zakładać tematy na forum to widocznie nie ma innych problemów :)

Gość gość_00
"nie ma takiej możliwości by być niższa przy obecnym poziomie medycyny. Przecież są osoby z chorą przysadką mózgową i ci to dopiero mają przekichane a 180 to wcale nie tak dużo. Po co chcesz być niższa, bo bycie wysoką ma dużo zalet np można wszędzie sięgnąć, na koncercie nie będziesz oglądać czyichś pleców tak jak i w kinie nie musisz się męczyć z wkręcaniem żarówek" Oczywiście, inni mają gorzej. A dzieci w Afryce głodują. No i co to zmienia? To tak jak byś mówił/mówiła komuś "będzie dobrze", gdy właśnie zawalił się świat. Takie gadanie... Wiem jakie są zalety, ale wad też nie mało. Całe życie byłam wysoka i teraz chcę być niższa. A z wkręcaniem żarówek i tak się męczę ;) więc zostały tylko 3 zalety. ....x.... "no to nie zawracaj d**y pechowiec.gif Ja mam 184cm i chciałbym być jeszcze wyższy, 194 spokojnie mógłbym mieć, ale co mi da takie CHCENIE? nic... więc skończ rozważać i pyerdolić i idź spać" Ale Ty jesteś facetem. Możesz sobie mieć nawet 2 metry - i co z tego? ....x.... "Niskie chcą być wysokie, wysokie - niskie, kręconowłosym marzy się gładka tafla włosów, a tym co mają proste loczki jezyk.gif kobieta zawsze musi znaleźć w sobie coś na co najczęściej kompletnie nie ma wpływu i zrobić z tego kompleks :/ ja zazdroszczę autorce, bo skoro tak bardzo przejmuje się wzrostem, żeby zakładać tematy na forum to widocznie nie ma innych problemów usmiech.gif" Mam inne problemy, między innymi zdrowotne. I finansowe. Powinnam mieć zabieg, na który mnie nie stać. Czy jeden problem wyklucza istnienie innych? Nie. Mam wypisać wszystkie kłopoty, żeby być bardziej wiarygodna?

Gość gość_00
Dziewczyno, masz pewnie długie piękne nogi, a zamartwiasz się głupotami... ech

Gość gość_00
Wysłało się bez mojej odpowiedzi... No to jeszcze raz. Tak mam nogi, ale niższe też mogą mieć ładne - nie ma zależności.