Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zaglosuje na Dude

Polecane posty

Gość gość

Po tym jak obiecal dzisiaj pielegniarkom podwyzki i to jeszcze wolaja po 1500 zl i on che im pomagac. Pracuje w urzedzie i dostaje na reke 1400 zl. Zaraz sie zacznie szykanowanie ze mam ciepla posadke i pierdze w stolek. Otoz zapewniam ze nie mam czasu nawet podrapac sie po doopie. Ciagle statystyki i wyscig szczurow praca obciazajaca psychicznie. Jak nie wyrobisz norm to nie dostaniesz premii kwartalnej w wysokosci 300 zl! Do tego mobbing na kazdym kroku. I ja mam zapiertalac za 1400 zl a piguly ciagle strajkuja i ciagle im malo i im sie nalezy bo maja ciezka prace! Taka maja robote ciezka, ze czlowiek predzej kopyta wyciagnie niz doczeka sie od nich pomocy. Bylam w szpitalu i nie raz widzialam, w nocy spia jak swiete krowy, starsza kobieta wzywala w nocy jedna zeby jej wody podala to ta do niej, ze w nocy sie spi! Pierdziele to kazdy mysli o wlasnych interesach, Duda napewno nie podwyzszy glodowych pensji urzednikom dlatego zaglosuje na Bronka bo chociaz on obiecuje dla nas jakies podwyzszki! Nie tylko ciagle kurfa pielegniarki i nauczyciele narzekaja a budrzetowce od 8 lat zamrozone pensje i ani grosza podwyzki z czego my mamy zyc do cholery? A i ubrac sie trzeba zeby jakos wygladac miedzy ludzmi!

Gość gość
to zmień prace i weź kredyt na mieszkanie :D:D:D

Gość gość
to w***********laj z Polski do UK !

Gość gość
Skoro PO i ich bul stworzył to Twoje stanowisko pracy to niech oni Ci dadzą podwyżkę pasożycie!

Gość gość
No i wlasnie dlatego bede glosowac na PO!

Gość gość
Większość Polskiego społeczeństwa to jednak idioci.Ten kraj schodzi na psy.Nie dziwie się ze kto mądrzejszy opuszcza ten kraj.PO przy pomocy TVN I wybiurczej wyprała dokumentnie co niektórym mózgi! Efekty tego widać na kazdym kroku!!!Niestety społeczeństwo opiera się na kretynach, którzy zresztą są głównym elektoratem PO. Banda idiotów i niedorozwojów jak chociażby założycielka tematu

Gość gość
no to idź na pilęgniarke i ucieraj dupsko z /gó/wna/ niepelnosrawnym niedołeznym i ogólnie.

Duda napewno nie podwyzszy glodowych pensji urzednikom X Mam nadzieje ,że przynajmniej polowe wypiepszy :p

Gość gość
a kim wy się przejmujecie , weszła jakaś debilka i ujada bo jej tak kazano :D nie zwracać uwagi na takie byle co ;) takiej k*******e to tylko pasiak i auschwitz by się przydał od razyu by zaczęła logicznie myśleć ! jak Bull wygra to ten pasiak dostanie od UE gratis , kretynka

Gość gość
Tak one dupska myja ze jak moja babcia po udarze trafila do szpitala to po tygodniu miala na tylku odlezyny wielkosci dloni! Pampers zmieniany raz dziennie wstyd i hanba!

Gość gość
a ja tam jestem dziedzicem może mi sapnąć majatek o wartosci ponad 1 miliona. i kiedys sprzedam wszystko co odzidzicze i za te pieniadze kupie kawalerek w innym wiekszym miescie i bede wynajmowal.

Gość gość
Mam szczera nadzieje ze nie wygra Duda i wierze ze tak bedzie. Nie cieszcie sie za wczasu.

Gość gość
albo nie bede sie cackał postawie swój wlasny blok🖐️

Gość gość
No to protestuj tak jak pielęgniarki,albo zmień zawód i zostań pielęgniarką.Wyśpisz się,będziesz miała lekko i przyjemnie.

Gość gość
Na szczęście Duda nie wygra, a debile, lenie i polmozgi wyjada do pracy na zmywak. Jak się nie ma mózgu to trzeba z********ac fizycznie

Gość gość
Witam wszystkich. Mam na imię Kasia i mam 28 lat. Jeszcze rok temu ważyłam ponad 90 kilo przy wzroście 170. Tak wiem byłam grubasem Smile Jednak wyjechałam do Anglii i tam poznałam fajnego faceta ale wstydziłam się z nim iść do łóżka choć on chciał. Spotykaliśmy się już dość długo i on cały czas naciskał a ja cały czas zwlekałam. Chciałam szybko schudnąć. Poprosiłam koleżankę o pomoc. Poleciła Mi African Mango. Naturalny Suplement diety który wtedy robił furorę w Anglii. W dwa tygodnie schudłam 5 kilo. NIby nic ale przy mojej wadze zawsze coś Smile Po 3 miesiącach byłam o ponad 15 kilo szczuplejsza i dużo bardziej szczęśliwsza gdyż nie tylko nie wstydziłam się iść do łóżka z facetem ale jeszcze mogłam mieć prawie każdego. Każdej dziewczynie polecam African Mango. Zresztą Same Sprawdźcie Smile http://nplink.net/BOxuJOW8

Gość gość
zagłosowałam na Dudę, bo nie było na kogo. ale: nie popieram zacietrzewionego katolicyzmu, bo nie chodzę do kościoła, nie odczuwam takiej potrzeby (pewnie byłabym zrugana na miejscu przez Jarusia K.), popieram in vitro, popieram tabletki 72 h po bez recepty, nie rozumiem dlaczego Duda był przeciwny podpisaniu ustawy antyprzemocowej wobec kobiet. wybrałam mniejsze zło, ale Duda to nie jest jakiś dobry kandydat niestety. jeśli wygra i w trakcie swojej prezydentury przypomni sobą o wymienionych mankamentach ponownie na pewno na niego już nie zagłosuję, choćbym miała poprzeć w następnych wyborach kogoś ze złodziejskiego, aroganckiego PO.

Gość gość
Duda jest inteligentny i świetnie wyksztalcony .Jest wierzący ale i tolerancyjny .Ma fajną żonę i sto tysięcy razy mądrzejszy od pana Bronisława

Gość gość
Na pewno nie jest madrzejszy

Gość gość
za duzo kasy idzie na urzednikow bo jest ich za duzo. Pensja nie pasuje? Zwolnij sie znajdz lepsza prace jak radzi Komorowski. W ogole po co tyle urzednikow, najlepiej zwolnic polowe. Nie potzreba bedzie tak wielkiej infrastruktury. Np. po co "50" urzedow skarbowych na cala warszawe, po co rozdzielac dzielnicami, wystarczylby jeden .A tak trzeba budowac im te piekne budynki i utrzymywac to.