Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak ciuchów do karmienia

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja mam problem ze znalezieniem jakiejś w miarę normalnej bluzki do karmienia? Nie wiem, czy w Polsce tak niewiele kobiet karmi piersią? Wszystkie ciuchy na które natrafiam przystosowane do karmienia są jednocześnie ciążowe, a co się z tym wiąże są w talii strasznie workowate. Czy na prawdę tyle kobiet karmiących zachodzi zaraz w kolejną ciążę i nadal karmi poiersią? W polskim H&M nie ma nawet t-shirtów do karmienia, choć w Niemczech jak najbardziej (pomijając już to że i tak są luźniejsze w talii niż normalne bluzki). Zbliża się lato i chciałabym wyglądać jak człowiek, ale jednocześnie móc nakarmić dziecko bez podnoszenia spodu bluzki i odsłaniania brzucha i pleców, albo wyciągania całej piersi górą. Puki było chłodno to narzucałam sweter na bluzkę z odpinanymi ramiączkami ale teraz na prawdę mam problem. Wszystkie ciuchy z możliwością dyskretnego podania dziecku piersi są albo workowate albo z jakiejś wstrętnej elastycznej dzianiny zebranej pod biustem i luźno opadającej niżej. Czy natrafiłyście może jakieś normalne bluzki z krótkim rękawem w cenie max. do 120 zł? możecie polecić?

Gość gość
A to już nie produkują damskich koszul i bluzek zapinanych na guziki?

Gość gość
Na stronie www. bardzomodna.pl jest sklep w dziale dla dzieci który ma ciuchy dla mamusi, oraz w dziale moda moze coś zwróci Twoją uwagę . Sprawdź sobie