Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze 1,5 roczniaki tez tak niszcza buty?

Polecane posty

Gość gość

No masakra miesiac dwa i zjechane buty..tzn obdrapane..bo biega przewraca sie specjalnie..dodatkowo jezdzi na rowerze biegowym no i niestety mimo woli..az mi wstyd ale kupowac nowe i znow tosamo;-(.. mialam kupic nike ale jednak kupilam w ccc i teraz nie zaluje..teraz cieplo musze sie rozejrzec za sandalkami i znow pytanie nike te zakryte z miekkiej gabki czy jakies za 50 zl..bo jak znow zjdzie mi za miesiac ze wsytd w nich chodzic to troche szkoda mi kasy

Gość gość
To on ma tylko jedne buty? Nie dziw ze szybko niszczy jak" świątek i piątek "w nich biega....

Gość gość
Ma dwie pary adidasy i trampki. Adidasy 2.5 mi trampki 1.5 m. Kupowac buty na niedziele to dla mnie glupota przeciez noga rosnie..a jak zalozy wyjsciowe buty to co jakchce nagle na rower czy plac zabaw to do domu przebierac? Wiele sytuacji jest spontanicznych i nie zaplanujesx

Gość gość
mój syn ma 4 lata i nadl niszczy strasznie ma kilka par butów.

Gość gość
mój synek 2 lata nie niszczy butów a też jest baardzoo żywiołowym, dzieckiem

Gość gość
Mój aż niszczy, ale i tak but ze względu na pory roku nosi się ok 3 mce, ma zazwyczaj 2 pary.

Gość gość
jak patrze na inne dzieci buciki ładne nie obdarte to aż mi wstyd ..adidasy zajechał po tygodniu tak na serio..i co do wyrzucenia?

Gość gość
Moj synek ma 14mcy i od lutego chodzi w swoich pierwszych (i jedynych) butach. Skorzane, przed kostke, zapinane na rzepy (z Clarks'a). Buty nie wygladaja na zuzyte i trzymaja sie naprawde dobrze, mimo ze maly codziennie jest na dworze i jest raczej z tych dzieci co nie usiedza nawet 5 min w spacerowce. Wiec moze to zalezy od butow, a nie od dziecka? Ciezko mi uwierzyc ze solidnie wykonane obuwie z dobrego materialu zniszczy sie w 2mce.

Gość gość
Mój synek ma teraz emele, wcześniej nie miał jeszcze butów z tej firmy i... Masakra. Tak pozdzierane, że aż wstyd. Miał już z geox, bartka,elefanten z deichmanna i żadne się tak szybko nie zniszcvzyły jak te emele.