Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga1668

ellaone pytanie

Polecane posty

Witam, opisze swoja sytuacje, w 10 dniu cyklu kochalam sie ze swoim chlopakiem (cykle29-30 dni) bez zabezpieczenia, on mowi ze na 100 jest pewny ze zdazyl ale wiadomo roznie bywa wiec po ok 35 godzinach zazylam tabletke ellaone, robilam test ciazowy po 11 dniach od stosunku (wiem ze trocehe za wczesnie ale stresuje sie..) jak myslicie jakie jest prawdopodonienstwo ciazy? i z gory dziekuje za zbedne komentarze typu trzeba bylo sie zabezpieczyc lub idz do lekarza..

Jeszce zapomnialam dodac ze po tych 11 dniach test wyszedl negatywnie

Gość gość
Mysle, że bardzo małe prawdopodobieństwo. Nie doszedł w Tobie, do tego ellaone ktora ma bardzo wysoka skutecznosc i negatywny test. Możesz wykluczyc ciaze i wyluzuj

Dziekuje za odpowiedz, a czy ktoras z dziewczyn brala ellaone? Jesli tak to jakie i jak dlugo mialyscie skutki uboczne? Ja zazylam ponad tydzien temu a czuje sie bardzo zle tzn. Bol brzucha, mdlosci, rozdraznienie, pieczenie w okolicach intymnych, czy ktoras tez tak miala?

Gość gość
hej ja brałam te tabletkę i żadnych skutków ubocznych nie miałam. A powiedz mi, dostalaś ją w aptece bez recepty? Robili jakieś problemy?

Gość gość
i ja bralam ellaone i zero skutkow ubocznych , okres dostalam normalnie o czasie

Dostalam w aptece bez recepty bez problemu, a po ilu godzinach bralyscie ta taletke i w ktory dzien cyklu ?

Ponawiam pytanie, ile godzin po wzielysCie ellaone i w ktorym dniu cyklu?