Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzaczasty

Jak ona mnie czasem denerwuje

Polecane posty

Gość Krzaczasty

Spotykamy się od dwóch miesięcy, wydaje się, że są uczucia, sypiamy ze sobą. Jesteśmy dojrzałymi ludźmi. Spotykamy się 2-3razy w tygodniu. Dziś mamy randkę, dzwonię do niej, tak aby ją ułyszeć. Mówię, że cieszę się , że się zobaczymy, a ona nic, coś tam mówi, ale nie powie, że też się cieszy. Czepiam się?

Gość Ponnytail
Może w pracy siedzi?

Gość Krzaczasty
Tak , w pracy, ale wyszła , mogła spokojnie rozmaiwać o wszystkim. A powiedzieć, że też się cieszę to można i wśród ludzo

Gość Ponnytail
EJ to czepiasz się.Jakby była w domu to przyznalabym Ci racje.Ale w pracy ?Do pracy lepiej nie dzwonić.Co ma "gr****c" do ciebie przy pracownikach?Wyluzuj;)

Gość gość
Zażywaj testosteron przez jakiś czas i problem zniknie ;) Jakby nie te końcówki ŁEM to z treści wywnioskowałbym że powinno być ŁAM ;)

Gość Krzaczasty
Zależy mi na prawdziwej, wzajemnej miłości

Gość gość
Do tego nie należy zmieniać natury bo w ten sposób wszystko się tylko pochrzani ;)

Gość Krzaczasty
No i była nasza randka, już kilkunasta. Było chłodniej z jej strony. Nie całowała mnie sama z siebie. Ja ją całowałem... Niwby wszystko ok ,ale czuję że coś gaśnie.... a szkoda.

Gość Krzaczasty
Wy kobiety nie lubicie mieć uczuć podanych na tacy. Wolicie jak ktoś Was trochę olewa...ja tak nie potrafię.