Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski jak gwiazda!

Polecane posty

Gość gość
Do12:54 Nie wszyscy płacą abonament.Placą głównie ci co dawno zarejestrowali odbiorniki.I to własnie oni chcą ogladać tv religijną ale takowej w ofercie programów korzystajacych z abonamentu nie ma.Chcąc oglądać i brać udział w wydarzeniach religijnych musimy sprawić sobie tv Trwam i ona utrzymuje się z dobrowolnych datków.Czyli generalnie jest za darmo dla tych,których nie stać i dla tych,którzy płacą.Żadna inna telewizja/N,Polsat idt/dobroczynności nie uprawia.

Gość gość
pomodlić to ja się mogę za wszystkich ZA DARMO podobnie jak papież Franciszek,co do samotnych ludzi w starszym wieku-nawet zaawansowany wiek to nie wyrok skazujący na cztery ściany i Ojca Dyrektora w takim wieku MOŻNA jeśli się chce mieć sensowniejsze zajęcia niż zabijanie czasu w przychodni w kolejce do lekarza i w kościele na wieczornej mszy

Gość gość
Dokładnie tak.Ja płacę abonament a moje dzieci nie.

Gość gość
Jest demokracja dziecko podobno a Ty mnie staremu człowiekowi dyktujesz co ja mam robić,myśleć itd.Czy to naprawdę tak powinno wyglądać?

Gość gość
No dobra ale nie można całe życie utrzymywać darmozjada który i tak wszystkich obraża mówiąc polska jest chora , to chory kraj na gei pederaści mówi to jego słowa są a jak ktoś już jego obrazi np w kabaretach się z niego nabijają to już pan jest uraźony co ?

Gość gość
jest demokracja i dlatego mam prawo do swoich poglądów i ich swobodnego wyrażania,a to nie jest równoznaczne z narzucaniem tychże poglądów komukolwiek

Gość gość
demokracja wg PO, pana Komorowskiego i ich zwolenników jest wtedy, kiedy się z nimi zgadzasz i ich popierasz. Kiedy masz inne zdanie, jesteś frustratem, warchołem, moherem, głupkiem(pan prezydent używa słowa nieracjonalny, wszak jest czlowiekiem kulturalnym), siejesz niezgodę. Pan prezydent nawołuje do zgody, ale ma to być zgoda na jego warunkach, zgoda ze wszystkim, co on i rządząca partia robią i mówią. Masz inne zdanie, jesteś spóźnionym rewolucjonistą i podpalasz Polskę. Jaruzelski po wprowadzeniu stanu wojennego mówił, że nie mógł już dłużej wyciągać ręki na zgodę, tak teraz pan Komorowski wyciąga rękę na zgodę.

Gość gość
Wielkich wymagań jako obywatel nie mam w moim wieku emerytalnym.Chcę się mieć gdzie leczyć/nie czekać 7 lat w kolejce na endeproteze biodra albo rehabilitację/i za co/czyli tańsze leki/,czytać i oglądać co chcę i jeszcze myśleć co chcę.Kawałek chleba i trochę ciepła na starość w domu też by się przydało.I dlatego będę głosować na Dudę bo prawie wszystko PO mi zabrało i jeszcze twierdzi,że nikt nie ma takiego dobrobytu jak emeryci i napuszcza w ten sposób młodych na starych.A to nie emeryci załatwili wam umowy śmieciowe,brak pracy i perspektyw tylko rząd wasz umiłowany.A miało być tak jak w Unii.

Gość gość
Tak.Za PiS na rehabilitację pół roku a teraz mam termin za trzy lata.

Gość gość
Drogi emerycie, zyczę ci zdrowia. Równiez glosuję na Andrzeja Dudę, i będę glosowac na PiS jesienią. POwskie pacholki są wszędzie, takze i na róznych forach. Wszelkiej masci geje, odmieńcy i odszczepiency, którzy będąc ulamkiem procenta wyborców, chcieliby narzucic swoją wolę zdecydowanej większosci Polaków. Juz dość tego czarnego pijaru, ruskich trolów panoszących się na forum, i obrazających najgorszymi obelgami tych, co mają jeszcze nadzieję, ze Polska będzie naszym domem. Polecam temat na forum "Zamiast..."

Gość gość
Dziadek Prezydenta Komorowskiego Osip Szczynukowicz, jak i ojciec Zygmunt Komorowski działali zawsze na szkodę Państwa Polskiego, pierwszy walcząc w 1920r przeciwko Polsce, drugi będąc oficerem LWP przyczynił się do mordowania żołnierzy AK na Podlasiu, był także sowieckim agentem. Obecna zona gubernatora Polski Anna" pochodzi z rodziny UB. Rodzice "Komorowskiej" zmieniali 3 razy nazwisko najpierw matka nazywała się Hanna Rojer, później zmieniła na Jozefa Deptula a gdy Anna miała 2 lata zmienili nazwisko na Dembowscy-pracowali czynnie w PZPR byli rosyjskimi szpiegami Dlaczego nie piętnuje się kłamstw które serwował Komorowski podczas kampanii wybiorczej??? Dlaczego temat odszedł w zapomnienie ??? Przecież okłamał cały naród o jego rzekomym szlacheckim pochodzeniu, pamiętacie jak szczycił się herbem ???