Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_85bbr

Pierścionek, białe czy żółte złoto

Polecane posty

Gość Adam_85bbr

Dziewczyny, doradźcie :) Który pierścionek wam się bardziej podoba, z białego czy żółtego złota? żółte http://aimor.pl/pierscionki-aimor/Pier%C5%9Bcionek+zar%C4%99czynowy+Aire+0%2C12ct+p0415zb,888.html

Gość gość
ja mam zareczynowy ze złota żółtego z dodatkiem białego i diamencikami i obrączkę też mam taką

Gość gość
wyskakuje błąd podana strona nie istnieje

Gość gość
Zależy dla jakiego typu urody. Typy "lato" i "zima" mogą nosić złoto białe albo ewentualnie różowe (nigdy żółte). Typy "wiosna" i "jesień" tylko żółte.

Gość gość
zalezy co kto lubi,ja lubie zolte zloto i kolorowe kamienie,dostalam pierscionek z zoltego zlota z zielonym oczkiem,bardzo mi sie podoba,nie jest tak oklepany jak biale zloto z diamentem

Żółte zdecydowanie;) chyba, że partnerka ma inne upodobania;)

Złoto powinno być złote hehe Ja nie lubię białego złota. Wszystko zależy od tego co Twoja kobieta lubi :)

Ja dosłownie zakochałam się w białym złocie. Moim zdaniem wygląda bardziej szlachetnie, chociaż wiem, że w rzeczywistości nie jest. Odkąd pojawiło się to białe złoto coraz więcej osób decyduje się na taką biżuterię, no chyba, że w grę wchodzi jeszcze różowe złoto.