Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Senor Toledo

Polecane posty

Gość gość
Duchową też :classic_cool: Ale dla prawdziwego mistrza nie ma rzeczy niemożliwych. Pracuję na przeróżniastym materiale stykowym :classic_cool: Daj mi materiał, a ja sprawdzę łączność :classic_cool: No więc co tam mamy? Acha, buźka z języczkiem :P Dokładam swój języczek :P ... a teraz sprawdzam łączność ...:classic_cool:

Gość gość
pych

Gość gość
A skoro o pływaniu mowa, to krążą pogłoski, że popłynąłeś z prądem na szerokie wody na jakiejś Arce. Prawda li to, Toledo? 😘 😘😘 😘😘😘

Gość gość
Nie słyszałeś... no tak to wiele tłumaczy :classic_cool: Masz zatkane uszy, bo się ponalewało, bo pływasz tam gdzie nie trzeba i nie ma Cię tam gdzie trzeba [samo się rymło :classic_cool: ]

A gdzie powinienem być? Bo ja cały czas bryluję w Ciechocinku. Nikt mi tu nie podskoczy. Każdy ma artretyzm :P

Gość gość
Tolus idę spać, miło było Cie spotkać :) A ta stęskniona za Tobą kobieta zrobiła sobie chyba dzisiaj odpoczynek od tęsknienia, może jutro będzie, zaglądaj:) Dobranoc 😘 😘😘 😘😘😘

Gość gość
A gdyby się nie pokazała, to chętnie ją zastąpię :classic_cool: Nic nie wiedziałam o tym Ciechocinku:) I wydało się, że też jestem daleko od brzegu. O atretyźmie też nic nie wiedziałam, ale skoro już wiem, to mogę robić okłady i masaże :classic_cool: Dobranoc 😘 😘😘 😘😘😘

Gość gość
Senorku :) :) :) 🌻 Masz wielbicielkę, fajnie ;)

Oj tam, od razu wielbicielka. Może brakuje jej dziadka i chce posiedzieć na kolanach czarującego staruszka?? :D

Gość gość
Na kolanach na pewno chce posiedzieć, ale chyba nie tylko ;)

Na kolanach to możemy klęknąć do modlitwy. Ale zaraz, mój reumatyzm się buntuje na samą myśl o tym. Klękaj Ty a ja..., stanę przed Tobą :P

Gość gość01
Oj Toluś :O O czym Ty tutaj piszesz?

Gość gość01
Co słychać w Ciechocinku ;)

Gość gość01
Nie pogadamy dzisiaj ;) Do następnego 👄

Pomalowali nam ławki w parku. Można wygrzewać się w wiosennym słońcu i podziwiać 70-cio letnie dzierlatki :)

Gość gość
Senor_Toledo wczoraj Na kolanach to możemy klęknąć do modlitwy. Ale zaraz, mój reumatyzm się buntuje na samą myśl o tym. Klękaj Ty a ja..., stanę przed Tobą x Dzięki, nareszcie! :D Dobranoc Senorku 🌻 🌻 🌻 :) :)