Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie malucha od piersi

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy czy mozecie doracdzic mi jakie mleko jest najlepsze dla maluszka? w domu mam bielilon i synus nie chce pic tego mleka... chyba mu nie smakuje, odrazu odtraca butelke kiedy probuje podac mu to mleko. Syn ma 10 msc za miesiac idziemy na slub i musze na dwa dni oddac go mamie... z piersni nic nie sciagne i dlatego zdecydowalam sie na mm. i jeszcze jedno pytanie czy jest taka mozlowosc, ze bede karmila raz tak a raz tak dziecko? czy po weselu moglabym wrocic do kp?

Gość gość
najpierw to naucz butelki o ile Ci się uda w co wątpię bo dzieciak jest duży i lekko nie będzie współczuję a i to nie chodzi o mleko że mu nie smakuję pewnie żadnego nie będzie chciał pić

Gość gość
tzn z butelki umi pic bo soczki czy wode to pije

Gość gość
up

Gość wiii
zapomnij że Mały w ogóle będzie Ci pił sztuczne mleko moja Córka w wieku 10 miesięcy CUDEM odstawiła się od piersi ale mleka już nie pije żadnego. kupiłam absolutnie wszystkie dostępne na rynku mleka, butelki, smoczki, cuda wianki i tylko kasa wyrzucona w błoto dzieci nie są głupie....

Gość gość
Ja ściągam mleko do butelki i dawałam tak na początku, później wprowadziła mm, ale mała nie chciała pić. Kupiłam inne mm i daliśmy rade chociaż moja córka miała 4 mies Teraz ma 14 mies i jest tylko na mm. Możesz karmić mieszanie raz pierś raz mm, ale dzieci często nie godzą się na taki układ...będzie ciężko. A dlaczego mówisz, że nie ściągniesz swojego pokarmu z piersi?

Gość gość
Mojemu bebiko smakowalo

Gość gość
A po co mu chcesz dawać mm? Martw się czy zostanie z babcią, bo pierś to nie tylko mleko ale przytulanie do mamy. Bez mleka nie umrze z głodu ale czy nie będzie wył przez całe 2 dni za tobą. Osobiście nie poszłam na wesele jak karmiłam piersią, bo było daleko i nie mogłam dojechać na karmienie a dziecko było jak twoje bezbutelkowe.

Gość gość
spokojnie mozesz wrócić do kp po weselu ,mleko nie zanika tak szybko:) ja po tygodniu niekarmienia wrócilam do kp

Gość gość
a jesli nawet uda mi sie odciagnac mleko to czy dziecko bedzie chcialo je pic z butelki?

Gość gość
nie chce brac dziecka na slub... to bedzie moje pierwsze wyjscie z domu i dlatego mi na tym tak zalezy aby wszystko bylo dobrze