Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corka prawie 6m ma słaby apetyt co robic?

Polecane posty

Gość gość

Karmue piersia i rozszerzam powoli diete małej, ale tonie jest przyczyna, bo stracila apetyt juz wczesniej. Wczesniej corka duzo ssala, nigdy nie odmawiala piersi, ladnie przybierala, uznana jest za duze dziecko. Teraz wazy niecale 8kg. Od miesiaca znacznie krocej ssie, karmienie trwa max 5 minut, czasem tylko 2. Do warzyw nie otwiera buzi specjalniechetnie, ale zjada ok 40g. Dzis dalam jej mleko w butelce, wypila 50ml :-(. Wczesniej, gdy dawalam jej z butelki wypijala ok 120. Co sie stalo? Martwie sie bardzo. Dodam, ze nie zauwazylam innych zlych objawow. Corka jest wesola, chetnie sie bawi, nie placze. po prostu zachowuje sie, jakby nie potrzebowala jedzenia, w ogole sie nie domaga ja decyduje ze pora na jedzenie. Wczesniej musialam wbiegu sie rozbierac, tak plakala z glodu. Karmie piersia 7 razy na dobe. Ktos pomoze?

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
Może jej zęby wychodzą.a Ty latasz z cycami. Jak waży 8kg to jest smok z niej za bardzo tuczysz

Gość gość
moja corka tez ma 6 miesiecy i tez nie bardzo chce jesc wczesniej miala infekcje nie mala apetytu teraz zeby jej dokuczaja i tez nie bardzo chce jesc jeszcze lyzeczka kaszke czy zupke jakos zje ale mleka za nic w swiecie tylko przez sen zje i to nie zawsze

Gość gość
Wiem, ze dobrze wazy, ale jak tak dalej pojdzie, to bedzie kiepsko. Boje sie, ze niedlugo calkiem zrezygnuje z piersi,bo od kikku tyg ssie coraz krocej

Gość gośćIza
Ja bym sie wstrzymala z panika i troche ja poobserwowala...a jesli masz watpliwosci to idz z tym do lekarza. ja znam genialnego specjaliste i chodze do niego z moimi blizniakami, to dr Wasaznik. my akurat chodzimy do medintelu, bo mamy blisko. ale na Twoim miejscu zglosilabym takie objawy jesli Cie to martwi. trzymam kciuki! Iza