Gość vickie24 Napisano Marzec 22, 2019 ja uważam, że szkoda wydawać pieniędzy na kursy lepiej wydać te pieniądze na jakąś fajną maszynę do szycia np. marki Łucznik a pełno fajnych porad można znaleźć na stronie Przepis na szycie gdzie są one fajnie wytłumaczone, albo wejść na YouTube i zacząć oglądać filmiki dziewczyn ktore szyją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2019 Jeżeli zdecydowaliście się na pracę związaną z krawiectwem to polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy krawgors.pl Od nich zakupicie różnego rodzaju krawieckie elementy metalowe. Sama się u nich regularnie zaopatruję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Grudzień 7, 2021 Ja nieco przypadkowo trafiłam na kurs do pracowni Umiem Szyć Pani Agnieszki Gurby, natomiast na pewno tego nie żałowałam, bo w trakcie tego kursu bardzo dużo dowiedziałam się o konstrukcji bielizny. Kurs obejmował i tą kwestię i potem temat szycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach