Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córa dudusia już się promuje na sławie tatusia

Polecane posty

Gość gość

Typowa poleczka. Chce być drugą kasią tusk i zarabiać krocie na nazwisku i być rozpoznawalną na uczelni. Taka wielka damulka, ojciec po prawie, babka też pewnie po prawie, teraz córka już zaklepane studia z wynikiem bdb. Typowa polityczna kloaka. Potwierdza się, że na studia medyczne i prawnicze idą ludzie z plecami i układami, bo starzy już szlak przetarli. Widzę, że niewiele się zmieniło przez te 10lat. Sam jestem po medycynie i większość studenciaków to byli ludzie z koneksjami i znajomościami, bo starzy też tak studiowali. Oczywiście ze znalezieniem pracy nawet po takich studiach problemu nie będzie, bo rodzinka również ma koneksje w państwowych instytucjach. Właśnie dlatego wyjechałem z tej dziury zwanej Polską. Nie chce mi się głosować na dudę, to człowiek, który przynależy do układu. Bronek również, ale przynajmniej jego dzieci nie nadużywją władzy jak dzieciarnia rudego, czy córunia towarzysza olka, czy wkrótce córunia dudy. Wchodzimy w to samo bagno co 8latemu. Rzygać się chce człowiekowi od tego. Tylko kukiz może rozpierdzielić ten syf. "Nie chcem, ale muszem" zagłosować na dudę. Czy komor to rzeczywiście większe zło. Duda to karierowicz i pachołek prezesa kaczki o tym jestem przekonany. Chodzi i obiecuje ludziom gruszki na wierzbie, a wie, że i tak nic z tego nie spełni. Wcale nie jest lepszy od Bronka :(.

Gość gość
Nikt nie ma nic do powiedzenia? Jego stara z tytułem profesora zbierała podpisy na uczelni. Gdyby nie fakt, że studenci poskarżyli się mediom. Sprawa by ucichła. Oni dostawali dyplomy za komuny. Nie wierzę takik ludziom. Widać jak nadużywają władzy. Jak nie złożysz podpisu, to powodzenia w dostaniu zaliczenia z mojego przedmiotu.

Gość gość
daj dziewczynie spokój

Gość gość
Przesadzasz,nie wiesz jak będzie.

Gość gość
Duda = nepotyzm. Jego mamuśka to niezłe ziółko. Całe życie Pani Profesor Milewskiej -Dudy to fałsz i obłuda - nepotyzm, bezczelność, krętactwa i pazerność........jej córeczka studiowała na tym samym wydziale na którym Milewska-Duda była dziekanem - córeczka była głupia i leniwa ale miała same dobre oceny bo wszyscy się bali Pani dziekan (na zasadzie daj ocenę jak nie to poskarżę mamie!). Ludzie nie mają pracy po studiach a córeczka ma...na AGH oczywiście = nepotyzm, kołtuństwo i chamstwo

Gość gość
Całe życie Pani Profesor Milewskiej -Dudy to fałsz i obłuda - nepotyzm, bezczelność, krętactwa i pazerność........jej córeczka studiowała na tym samym wydziale na którym Milewska-Duda była dziekanem - córeczka była głupia i leniwa ale miała same dobre oceny bo wszyscy się bali Pani dziekan (na zasadzie daj ocenę jak nie to poskarżę mamie!). Ludzie nie mają pracy po studiach a córeczka ma...na AGH oczywiście = nepotyzm, kołtuństwo i chamstwo. Mamusia też nie mądrzejsza, zajmuje się niby naukowo modelowaniem komputerowym, a ma problem z obsługą komputera.

Gość gość
Powinni ją zwolnić za takie coś. Nazywajmy rzeczy po imieniu. To była próba mobbingu.

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Up