Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie denerwują Was mamusie, które

Polecane posty

Gość gość

Uważają swoje dzieci za alfy i omegi?:) ile ja się tu naczytalam o 2,3 latkach piszących, czytajacych, roczniaki recytuja wierszyki, a 5 miesięczne dzieci stabilnie siedzą. Jakos w swoim otoczeniu nie mam takich genialnych dzieci jakie mają kafeterianki :D

Gość gość
Słucham tego z politowaniem ale nie denerwuja mnie takie rzeczy, mam większe problemy w życiu.

Gość gość
tak ja też czytam takie wypowiedzi z politowaniem

Gość gość
Dlatego ja o swoim dziecku ,nie pytana,nie klepałam.Ale miny zawsze mnie rozbrajały mam zazdrośnic :D,jak się dopytały o wiek,mowę ,odpieluchowanie .Zawsze,ale to zawsze mało nie pękłam ze śmiechu,no bo jak to? Toż one mają genialne dzieci :P

Gość gość
A ja mam dosyć zachwytów, jaki mądry, jaki elokwentny, odważny itp. a w rzeczywistości zazdroszczą i szukają jak przygryźć.

Gość gość
18.38 o ! dokładnie!

Gość gość
A ja uważam, że są takie dzieci, ale ich rodzice się tym nie chwalą. Przykładem jest dwuletni syn mojej sąsiadki, ale ona tam uważa, że poltoraroczniak liczący i recytujacy wiersz to norma. Teraz jako dwulatek fajne bajki mojemu opowiada.

Gość gość
jak 5-latek bedzie fajki palil :P

Gość gość
Mnie tam denerwuja matki sztywniary I dzieciaki,ktore chodza jak w zegarku.tak jak im powie tak robia.takie mamlasy potem wyrastaja:/

Gość gość
a mnie rozsmiesza-ze wszystkiemmj przystonych mezow i cudowne sliczne dzieci-sory ale to wam sie tak wydaje..........

Gość gość
up

Gość gość
Dwulatek i trzylatek nie pisze chyba ze ktoś ma aż taką wyobraźnię to tak

Gość gość
Mnie denerwują ludzie, którzy hodują a nie wyhowują...

Gość gość
a ja uważam, że wszystkie matki są głupie i bachory też.

Gość gość
no dobra ale moje dziecko jak miało 5 miesięcy to akurat siedziało już stabilnie :P po prostu,natomiast ma teraz rok i sama nie pojdzie, tylko oprowadzana za rękę. Także jak jedną rzecz robi szybko to nie oznacza, że jest odrazu jakąś alfą i omegą :D A tak całkiem serio to ja mam mało koleżanek z dziećmi, na placu zabaw bywamy od niedawna ale ja nigdy pierwsza nie rozpoczynam dyskusji. Jak ktoś się zapyta to odpowiem. Ale widzę takie kółko wzajemnej adoracji na placu, mamusie odpicowane stylowki takie, znają się ze sobą na wzajem a dziecko 4 lata pije sok przez butlę ze smoczkiem :)