Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malo seksu w malz, czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Mam 32lata, dobrze wygladam, chodze na silownie, trzymam diete.... W lozku moja kobieta dochodzi 9na 10 razy. Jestesmy razem od 13 lat.... I ona ma ochote bzykac sie 3,4 razy na miesiac. Jak sie do niej czesciej dobieram to nie bo nie wykampana, albo zmeczona albo to i tamto. Dodam ze jako jej sie przytylo +10kg to juz na jezdzca nie ma szans, jedyna pozycja to misjonarska i najlepiej ze zgaszonym swiatlem.... Nie mamy dzieci tez... Jestem coraz bardziej sfrustrowany ta sytuacja, chyba wale sobie wiecej teraz niz jak bylem nastolatkiem.... Co zrobic?

Gość gość
A co ręka cię już boli?haha

Gość gość
Może ma takie libido po prostu

Gość gość
może ma kochanka... a jak wygląda wasz seks..są urozmaicenia i oral?

Gość gość
kiedys byl oral, teraz nic.... nie ma kochanka, chyba libido jej mocno spadlo

Gość gość
Nie jesteś sam w takiej sytuacji wiele par przeżywa to samo moja żeby cokolwiek było musi być wypoczęta,wykąpana bo inaczej nici seks około od 2 razy w tygodniu(sukces) do bywa i raz w miesiącu

Gość gość
A co ja mam powiedzieć? Jestem w twoim wieku, teraz urodziło nam się dziecko, zawsze miałam duży temperament, a teraz od dawna ja chcę, a mąż nie, bo jest zestresowany. Żeby nie było, mam wagę sprzed ciąży, jestem wysportowana, szczupła i nie wyglądam na swój wiek...

Gość gość
Tak to jakos jest ja jestem mezczyzna 40 lat I Moja zona oziebla seks mamy od czasu do czasu a ja bardzo tego potrzebuje

Gość brać nową jak źle
Rozwód i brać inną, jesteś młody, po co cierpieć.

Gość
@brać nową jak źle dziś >>Rozwód i brać inną, jesteś młody, po co cierpieć.<< Po co rozwod? Jest duza szansa, ze z inna bedzie tak samo. One juz tak maja, niedajstwo jest dosyc powszechne. Lepiej znalezc kochanke, a jak sie znudzi to ja wymienic.

Gość za stara na wszystko
Dwa razy w tygodniu to mało? gdybym tyle seksu miała to byłabym happy. U mnie taka średnia w roku wychodzi.

Gość
@za stara na wszystko dziś >>Dwa razy w tygodniu to mało? gdybym tyle seksu miała to byłabym happy. U mnie taka średnia w roku wychodzi<< No to dlaczego nie masz tyle seksu ile chcesz i nie jestes happy ?

Co mąż nie potrzebuję więcej.

Gość
@za stara na wszystko dziś <> A nie masz chetnego sasiada?

W moim wieku to już żadnego chętnego nie znajdę :) Żałuję, że ostatnie 10 lat spędziłam na próbach reanimacji pożycia małżeńskiego. Wtedy jeszcze ktoś by mnie zechciał.

Gość
@za stara na wszystko dziś >>W moim wieku to już żadnego chętnego nie znajdę<< No, nie zartuj!

Gość gość
Stara ? A ileż to lat masz kobieto. Ja ostatnio miałem 52-jkę i miała takie chęci, że ho ho !

Wcale nie żartuje. Patrzę realnie na sytuację. Jeżeli mąż mnie nie chce to coś musi być ze mną nie tak.

Gość gość
I co nie wiesz jaka tego jest przyczyna. Masz sucho ? Zastosuj gel nawilżający. Nie staje mu ? To już nie Twoja wina.

Gość gość
Fałszywy wniosek. To z mężem może być coś nie tak. Albo, po prostu, ma kogoś innego na boku.

Gość
@za stara na wszystko dziś >>Wcale nie żartuje. Patrzę realnie na sytuację. Jeżeli mąż mnie nie chce to coś musi być ze mną nie tak.<< Za stara to jestes dla ksiecia z bajki! Wiec jesli na takiego chcesz czekac, to rzeczywiscie sobie odpusc, kup rozaniec i wstap do odpowiedniego kolka. Ale jesli chodzi o seks, jesli masz ochote, to z pewnoscia jestes w odpowiednim wieku.

Nie czekam już na nic ani na nikogo. Różaniec nie jest w moim stylu niestety. W sumie masz rację, jeżeli chodzi o seks to na siłę udało by się znaleźć kogoś na tyle zdesperowanego i pijanego, że byłoby mu wszystko jedno co bzyka.