Gość gość Napisano Maj 13, 2015 Staram się schudnąć od ostatniego lata, kiedy wstydziłam się pojechać ze znajomymi na plażę, żeby tylko nie zobaczyli mnie w bikini. Przy wzroście 172cm ważyłam 86kg. Przez całą jesień i zimę próbowałam różnych diet i tabletek typu slimetta, thermcontrol i wiele innych na odchudzanie. Wszystko to albo nic nie działało albo tylko po wszystkim występował jeszcze dodatkowo efekt jojo. Na sylwestrze zobaczyłam się z moją przyjaciółką, która teraz mieszka w Monachium. Poleciła mi skorzystać z suplementu z afrykańskiego mango i jagód acai. Mówiła że korzysta z niego od ponad pół roku i wcale nie musi trzymać żadnej diety, a warto dodać że figurę ma na prawdę świetną. Jednak po moich wcześniejszych przejściach z różnymi suplementami nie bardzo chciałam dać się namówić na kolejną próbę. Aktualnie jestem po 3 miesiącach zażywania African Mango, straciłam 11kg i 8cm w talii! Na prawdę uwierzyłam, że to działa, jeżeli macie podobny problem do mojego, polecam zamówić ze strony http://nplink.net/b1hP9Zye ja dodatkowo w prezencie dostałam płytę DVD ćwiczeń z Mel B :) walczcie do końca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach