Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maud723

Ciekawość penisa lesbijka

Polecane posty

Gość maud723

Witam, sprawa wygląda tak. Mam 24 lata, jestem lesbijką, "złotą gwiazdą" tak zwaną - a więc nigdy nie spałam z mężczyzną. I bynajmniej mnie do tego nie ciągnie. Jestem stuprocentowo ukierunkowana na kobiety. Wcześniej oczywiście miałam chłopaków, nawet kilku, ale nigdy nie pociągali mnie pod względem fizycznym, więc jak miało do czegoś dojść, to się wycofywałam. Za to teraz trawi mnie ciekawość, jak wygląda penis na żywo. Tak z czystej ludzkiej ciekawości, bez żadnego seksualnego podtekstu. Pewnie nie ruszyłoby mnie to bardziej niż żyrafa w zoo, ale chciałabym po prostu zobaczyć, dotknąć może. Tylko tu zaczyna się problem, bo jak miałabym to zorganizować? ;) Każdy facet pomyśli wiadomo co. Znajomego nie zapytam. Obcego bym się bała, że nie wiadomo co mu do głowy strzeli. I co tu począć :) Najchętniej to dopaść takiego faceta, związać go i zaspokoić ciekawość.

Gość gość
Chodź maud do mnie, bez obaw, wystawię Ci go, dam pomacać, polizać, possać, spuścić, zaspokoisz swoją ciekawość i mnie przy okazji :)

Gość gość
Znam kolezanke lesbijke i ona mialy seks w trojkacie z facetem ktory je obydwie przelecial.Chca obie by je zaplodnil i chca obie miec dziecko.Wiedza obie jak jest z k***skiem w cipce.Dlatego powinnyscie tez sprobowac.

Gość gość
Skoro nie rusza Cię żyrafa w zoo, to jesteś lesbijką bez serca. Mnie żyrafy zawsze ruszają. :-o

Gość maud723
Ale mnie naprawdę nie interesuje "k***sek w cipce". Propozycje erotyczne też nie, wybaczcie Panowie. Nie wątpię, że macie wiele do zaoferowania, ale ja bym chciała tylko popatrzeć ;) No ale właśnie jest tak jak się spodziewałam. Ciężko sobie coś takiego "załatwić". x gość dziś - Oczywiście, że rusza mnie żyrafa w zoo :) Ale pod względem seksualnym to tak samo jak męskie penisy.

Gość gość
Ja jestem kobietą hetero, ale chciałabym zobaczyć w realu cipkę innej kobiety, bardzo mnie podniecają. Chyba jestem bi

Gość maud723
Jak tylko zobaczyć, to żadna z Ciebie bi, ale jak już podniecają, to kto wie ;)

Gość gość
Bardzo podniecają, obawiam się, że gdybym zobaczyła na żywo, mogłoby się nie skończyć na patrzeniu.

Gość maud723
No cóż, rozmawiasz z lesbijką, u mnie nigdy nie kończy się na patrzeniu ;) Ale ja też wychodzę z założenia, że trzeba próbować na co ma się ochotę, bo takie ciągłe rozmyślanie o czymś i zastanawianie się tylko szkodzi.

Gość gość
Nigdy nie kochałam się z kobietą, ale nagie ciało kobiety, działa na mnie podniecająco, nie mówiąc o waginie. Jak widzę na filmie rozłożone nogi kobiece i piękną cipkę, to moja jest mokra i mam taką ochotę na sex, że jestem cała rozpalona.

Gość maud723
I pewnie się zastanawiasz jakby to było. Ja radziłabym spróbować jak masz możliwości ;) Może akurat seks z kobietą okaże się strzałem w dziesiątkę. A może zupełnym niewypałem i będziesz mieć spokój. W każdym razie nie ma nic gorszego niż zastanawianie się.

Gość gość
Możliwości brak, bo gdybym miała okazję to pewnie bym spróbowała.

Gość gość
22.24 ja jestem szczesliwa w zwiazku.od jakiegos czasu uprawiamy seks z inna para i tam mamy tez seks z tamta.Jestesmy prawie rowiesnikami i rozne pozycje przerabiamy.Obaj panowie we mnie a kochanka mnie piesci po piiersiach i caluje namietnie,a panowie sie bardziej podkrecaja w swym podnieceniu na ten widok.Robilam jej minetke gdy mezowi obciagalam.I odwrotnie robila mnie minetke przy lodziku z kochankie.Lubimy sie piescic to z nia to z kochankiem i w tym bierze czynny udzila moj maz.Zabawa jest przednia lecz to stala para i ani oni ani my nie szukamy innych do seksu by nie ryzykowac zakazen.

Gość maud723
Tak czułam, że temat zejdzie na inne tory. No ale. x gość dziś Robilam jej minetke gdy mezowi obciagalam.I odwrotnie robila mnie minetke przy lodziku z kochankie. x Ale że jak? -.- Jak jej robiłaś minetkę, jak obciągałaś mężowi. To technicznie niewykonalne. Albo to albo to. Jedne usta masz :)

Gość gość
Ja nie mam ochoty na faceta, podnieca mnie ciało kobiety, chciałabym poczuć jej smak.

Gość gość
gość dziś a jestes hetero czy les??

Gość gość
Sama nie wiem, kim jestem teraz. Nie uprawiałam sexu z kobietą ale mam ogromną ochotę na to i jęśli spotkam kiedyś kobietę czującą to samo co ja, to zrobię to z rozkoszą.

Gość gość
Jeśli jesteś z Warszawy lub okolicz to pisz damian_d97@wp.pl

Gość gość
Pisałam przecież, że nie chcę z facetem tylko z kobietą Damian

Gość gość R
Do autorki tematu;,jasne możesz podotykasz ,polizać ,zrobisz co uważasz,bez podtekstów.

Gość gość
Autorko skąd jesteś, ja z lubelskiego... chętnie bym się spotkał na kawę, a jeli byś chciała zobaczyć dotknąć... To czemu nie, oczywiście dysjrecjai nic więcej poza tym czego oczekujesz

Gość maud723
Jestem z podkarpackiego. Sama nie wiem. Wstyd tak umawiać się na zobaczenie penisa ;) Dziewczyna by mnie chyba zatłukła. Co w ogóle myślicie o takiej sytuacji? Jak się zapatrujecie na mój wymysł?

Gość maud723
Takie to my mamy pod ręką ;)

Gość gość_on
a mnie się to wydaje ciekawe doświadczenie, mimo że jestem hetero :) nie miałem do czynienia z lesbijką i z chęcią bym zobaczył Twoją ciekawość

Gość gość
Trochę to dziwne. Sama jestem bi i kiedyś byłam w krótkim związku z moją przyjaciółką lesbijką. Ona nawet nie chciała słyszeć o męskich członkach - tych prawdziwych i tych sztucznych. Dlatego między innymi się rozstałyśmy. Ja potrzebowałam penetracji a ona nie i nie chciała o tym słyszeć. Ciekawe czy wszystkie lesbijki tak mają?

Gość maud723
gość dziś Trochę to dziwne. Sama jestem bi i kiedyś byłam w krótkim związku z moją przyjaciółką lesbijką. Ona nawet nie chciała słyszeć o męskich członkach - tych prawdziwych i tych sztucznych. Dlatego między innymi się rozstałyśmy. Ja potrzebowałam penetracji a ona nie i nie chciała o tym słyszeć. Ciekawe czy wszystkie lesbijki tak mają? x Nie wszystkie lesbijki tak mają. Mają tak te, które nie za bardzo mają dystans do "męskiego" świata, czyli członków głównie, nawet tych sztucznych. Sama tak kiedyś miałam, na początku :) Myślę, że to wszystko przez wciśniętą w nasze głowy 'kulturę'. Jak coś podłużnego, to zaraz penis, jak penis to facet, jak facet to wielkie NIE dla lesbijki. Tyle, że kobieta lubi mieć w środku coś dużego i to nie znaczy, że chce jej się faceta. Po prostu fizyczna budowa, piłek się tam nie wsadza ;) Wiec co złego w dildo. O tyle, że ja na przykład sama nie wybieram tych "podobnych", bo po co. Mi penisa nie potrzeba, tylko fajnego narzędzia do przyjemności. A moja ciekawość do penisa nijak ma się do seksualności. To jest po prostu ciekawość świata, tyle. Tak samo chciałabym zobaczyć skamieliny sprzed milionów lat.

Gość gość
up

Gość gość
maud723 skąd jesteś?

Gość gość
Moja kochanka tez chciała kupic wibrator bo myslała że ja tego potrzebuje skoro jestem bi.Ale od kiedy jestem z nia jej palce w zupelnośco mnie zaspokajaja.A język dopełnia caslosci.Ona lize ,piesci tak ze juz w zyciu zadnych facetów