Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiękiedy

Ptyś nie smakował?

Polecane posty

a w odwrotnej sytuacji (chociaż juz się raz dzisiaj naciałem) jak ty robisz ustami a on nic... to ujma dla Ciebie, dla niego? Chyba nie warto w takich kategoriach rozważać, bo poza kompleksami to do niczego nie doprowadzi

W sześćdziesiątą dziewiątą ;) x To nie tak, że nic (wręcz przeciwnie - bardzo mocno i dużo i och!) tylko, że niecierpliwa jestem. I już bym chciała zostając nabita ;) Przyspieszyć OooOo.

troche was zostawic i odrazu tyle do czytania i ogladania... gospodarz ten twoj tok myslenia w stosunku do tatuazu i paznokci.... jednak musze zaoponowac... nie mam ani jednego ani drugiego... :P

Gość gość
Ale co ci bardziej sprawia przyjemnosc,lizanie czy bycie lizana? :)

Tego się gościu nie da porównać. Lubie obie rzeczy. bardzo. Sprawiają mi wielka przyjemność. Jedna podbudowuje mi ego i udowadnia, że potrafię zabrać do nieba inna zabiera do nieba. nie potrafię dokonać wyboru.

Gość gość
swietna odpowiedz :)

Kotka ;) Plastikowe obcasy? już wiem komu trafiłaś w gust tym obrazkiem ;) x Gospoś, to nie tak, że miałoby to prowadzić do jakichkolwiek kompleksów ;) Są tacy mężczyźni jak i takie kobiety, które nie lubią zabaw oralnych... no i spoko. Wolno im. A że ja bym się raczej nie odnalazła w takiej relacji to już inne buty ;)

Gość gość
"No jak widać się urodziła..." Nie wierzę, tylko jak to udowodnić :/

bardzo ładny obrazek ;) to znaczy nie że nie lubią, ale nie szaleją... A może kiedyś polubią, cały czas coś się zmienia. Mi się ostatnio tak porobiło, że gdy kobieta ujeżdża kucając nade mną, to lubię jak pracuje nad główką wargami, tymi wargami. Jak czuć ten ucisk na żołędzi, ten ruch tam i z powrotem, muskanie. No caly czas coś nowego, seks jest jednak super

a sex bez penetracji ??? walka czy mega przyjemnośc ?

Gość gość
Zawsze kotka bawisz sie tylko z jednym kocurem czy zdarzylo sie z kilkoma jednoczesnie?

gosciu na ten temat byla juz odpowiedz.... na 18 stronie. wypowiedz z godz 00.14.

Gość gość
Juz doczytalem :)

no "Ptyś …?" spada na niższe pozycje :-) Akcja: "Ratuj Ptysia" ;-)

Gość gość
Dalabys kotka rade z tak duzym opakowaniem? :)