Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzylo sie wam zobaczyc na zywo jakąś znaną kobiete z telewizji???

Polecane posty

Gość gość

jak wygladaja te celebrytki,aktorki ,piosenkarki itd? czy lepiej na żywo niz w tv?? jakie wrazenia macie ? bo ja widzialam na żywo edyte górniak i powiem wam ,że szczęka mi opadła..ona szla ulicą i wyrozniala sie strasznie w tlumie ..jak perła wygladala wsrod ludzi..wyprostowana,wysoka i mega szczupla..ona serio jest ładna i chudsza niz w tv nawet. widzialam tez dorote gardias i masakra..chuda jak szkapa..gorzej niz w tv..ale ladna bardzo na buzi. a wy widzieliscie jakas znana kobiete z tv?wygladala tak jak w telewizorze czy inaczej?lepiej?gorzej?

Gość gość
Niestety bylam tylko sąsiadką Gracjana Roztockiego i Roberta Korzeniowskiego :( żadne wielkie sławy

Gość gość
ja widzialam też marine łuczenko...wredna i arogancka..cwaniara jakich malo. chuda okrutnie i niska a glowe ma dużą.cera piękna i wlosy ale bez szału.

Gość gość
ja czesto kogos widuje:) widzialam np. p. Torbicka i Kożuchowska (przed ciaza), obie bardzo ladne, chyba jeszcze ladniejsze niz w rzeczywistosci:) widzialam tez K. Skrzynecka, wyglada tak jak w tv, niezbyt ciekawie

Gość gość
a ja nie widuje mimo ze z wawy jestem:( a torbicka podobno chuda jest strasznie na zywo..pprawda?