Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla pań, których mezczyzni grają w gry komputerowe

Polecane posty

Gość gość

temat dla pań, których mezczyzni grają w gry komputerowe

Gość gość
hej wszystkim mieszkam z facetem juz pare lat, na poczatku tak tylko czasem pogrywal w gry na komputerze. teraz robi to codziennie, czasem nawet zdania wieczorem nie zamienimy..klade sie spac sama, bo on gra i gada z innymi chlopakami przez internet. ciagle ma sluchawki na uszach i ma mnie gdzies. pretensje, prosby, nic nie działają. mowi ze powinnam sie cieszyc ze rzadko gdzies wychodzi,nie szlaja sie tylko mam go w domu :/ ale i tak czuje sie jakby go nie bylo ale on uwaza ze to jego hobby i nie moge mu zabronic.. no ale bez przesady, codziennie po kilka godzin grac, nigdzie nie chciec wychodzic, nie stara sie juz o mnie, nawet na urodziny kwiatka nie kupi.. staram sie wychodzic gdzies sama, ale tez nie zawsze mam sile po pracy. nie wiem juz co robic, czuje sie na drugim planie.. ktora z Was ma podobnie? chcialam stworzyc taki wiekszy temat, moze jakies pomysly beda i uda nam sie cos z tym zrobic.. albo jakies spotkanko stworzyc..no zobaczymy. piszcie bo ja jestem zalamana..

Gość gość
To jest uzależnienie, niestety bardzo wielu mężczyzn teraz takie ma i wzajemnie utwierdzają się w przekonaniu, że to wspaniałe i rozwijające hobby. Będzie bardzo trudno Ci go zmienić, o ile w ogóle. Nie zachodź z nim tylko w ciążę, bo będziesz miała przerąbane, zupełnie sama przy dziecku, wiem, co mówię. A jeśli dziecka już teraz nie powinnaś brać pod uwagę, to ogólnie kiepsko rokuje taki związek z nałogowym graczem.

Gość gość
Ja tak miałam ale z przyjacielem. Chłopak 28 lat i maniak gier komputerowych. Niestety z takimi nie ma sie co cackać. Wyłącz mu gre, wyciagnij z gniazdka albo zarzadz że albo ty albo gry. Bo niestety prośby to mu raczej wchodza jednym uchem a drugim wychodzą. Nie mówie o skrajnosc by nie grał, kazdy od czasu do czasu moze ale we wszystkim musi byc umiar . Powiedz mu następnym razem żeby przestał grać jak tego nie zrobi najspokojniej w świecie zacznij się pakować, pojedz na noc do koleżanki, czy też rodzi, wyjedź na kilka dni. Zadzwoni i przeprosi - to gra warta świeczki . A takie manipulowanie Tobą, ze powinnas sie cieszyć, że jest w domu to nie ma najmniejszego sensu. Naprawde, nie jestescie z dziecmi by się ze sobą cackać.

Gość gość
jak mu zabierzesz gry to bedzie bardzo odczuwal te strate i obwini za to Ciebie. Zrobisz ze swojego wlasnego faceta wroga, czy to naprawde rozsadne wyjscie? Mysle ze powinnas te sprawe zalatwic inaczej, mianowicie zaproponowac jakas ciekawa alternatywe, cos fajnego co moglibyscie robic razem, bo jezeli ma siedziec z Toba na kanapie i sie nudzic to nic dziwnego ze woli grac ;) A moze sprobuj zagrac z nim, a nuz Ci sie spodoba? Wtedy latwo byloby ci namowic go wspolne spedzanie czesci waszego wolnego czasu na tym, co Ty wymyslisz i moim zdaniem to jest sprawiedliwe rozwiazanie ;)

Gość gość
jak bedzie gral w gry komputerowe, przyprowadz jakiegos faceta"na randke"do domu (moze byc jakis kolega do odegrania scenki).Moze ten twoj sie obudzi, ale watpie.zapewne nie zareaguje

Gość gość
up