Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRSAKIRA

do mężczyzn

Polecane posty

Poeta hmm 2 na 10. Cóż mam dziś pecha :( Zaspałem przez juwenalia. Autobus mi uciekł. Ludzie mnie mylą z jakimś zbokiem a ja nic jeszcze nie zrobiłem :P

Gość UnikalnyCzyCo
Albo on dominuje, albo ona. Wszyscyście tacy? A ja, bez wciskania kitu, czuję się w seksie swojsko, jeśli bardzo wyraźnie czuję naszą równość. Jeśli która próbuje mnie zdominować to się wściekam, jeśli wyczuję pogardę "co to za chłop, że nie daje mi odczuć swojej siły", to mnie odrzuca jak od nieprzyjemnie chorej. To dawne dzieje, a teraz: Chcę patrzeć w jej rozumne i napalone oczy i czytać w nich, że oboje tak samo chcemy tego samego. Ja dość długo próbowałem i próbowałem, ale wszystko się kończyło, gdy kolejna otwierała, za przeproszeniem, gębę. Wypadało by przeprosić za słowo, ale co poradzić na to, że dość długo miałem pecha natrafiać na tak durne, że aż granatowe. Ona z pojedynczymi siwymi włosami, z naprawdę zasłużonym tytułem profesora, a ja ciągle jej pożądam.

Gość gość
Oczywiście to zupełny przypadek ze "nowy" stary Black Silver Koke pierwszy wpis popełnia u SW,by za chwile wpisać się u mamy Fridzi i siostry Niestalej Czytaczki.Takie ściemy to se możesz wciskać leszczom a nie starej gwardii

Stara Gwardia XD kojarzę z BF3, CS i setkami godzin wspólnej gry. Ale słuchaj jak niby mam ci to udowodnić ? Zarejestrowałem się tylko po to - patrz pierwszy mój komentarz na tym forum w tym temacie ( aby oszczędzić sobie ciągłego wpisywania poczty, i nicku z gość). Los chciał że się przyj***leś. Więc jak mam Ci to ładnie wyperswadować ?

Gość gość
I te dziecinne tłumaczenia Idź przywitaj się z Boską i z Wilkiem :D Tez nie znasz :D Bujać to my nie nas. Jesteś kuty na 4 nogi spamerku z turbodoladowaniem 88888

Spróbujmy inaczej ehh. Naprawdę Ci się nudzi ? Podsumowując. Po jednym poście stwierdzasz że ja Piotr K. Jestem kimś kim wydaje się tobie że jestem. Ale nie masz jak tego udowodnić. Tylko mówisz że napisałem tu tu i tam i to dowód ? Więc powiem Ci skąd mam.ten nick z j******o Lola XD.

Gość gość
Piotrek nowy z Łodzi czy z Kanady? Idź Adam spać.

Jestem na tyle z******ty że mogę się z toba facebookiem wymienić. Jeśli ulzy ci to w twoich dociekaniach. Pasi ?

Gość gość
Wpadasz w psychologiczną pułapkę Koke,gdybyś nie był nim,olałbyś sprawę.Ale ni hüja,tłumaczysz się z uporem maniaka.Bo jesteś gnoju Kokejem a gnojem dlatego że oszukałeś najporządniejszą dziewczynę jaka tu pisała.

Żaden prawdziwy facet nie olewa sprawy. Dlatego chcę to wyjaśnia bo to nie ja. Podał ci Facebboka chyba że tez uważasz że mam " fikcyjne konto i setki znajomych fikcyjnych " ?

Psychologiczna pułapka XD. Człowieku słuchaj a raczej czytaj; ale powoli bo nvm czy zrozumiesz p.gościu. : ja nie znam nikogo z tego forum. Wiesz jak on się nazywa więc podam ci mojego facebooka na privie i tam masz dowód. A nie jakieś kosmiczne spiski. Nie życzę sobie abyś mnie obrażal bez powodu. Dlatego się tak " maniakalnie upieram przy swoim zdaniu"

Gość gość
Cicho bo Koke się zdenerwował i zacznie sie spam. Idź koke spać. Wróć na swoje stary nick . Jesteś mniej niż 0 :(

Gość gość
Czesc Koke Kreska Kojot :D

Gość gość
I słodko winna,Nowe Nicki Stara miłość:classic_cool:

Gość gość
BlackSilver wmawia ze nie jest Koke :classic_cool:

Gość gość
Hehehe.Tiaaa.Nie jest,dostał kopa od Oli to wrócił do słodkiej,z reszta on od słodkiej nigdy nie odszedł,big love ever. Kocha brunetki:/

Gość gość
Kocha chodzić na łatwiznę :D

Gość gość
Wyparł sie ze to nie on Biznesmen spoznil sie na autobus i ma fb :D:D

Gość gość
Matu daj już spokój, ci ludzie odeszli z forum i raczej nie wrócą. Pogódź sie z tym, że nowi użytkownicy chcą jakoś funkcjonować na forum. Bez odbioru mącicielu. :/

Lubisz takich mężczyzn, wyłącznie uległych w łóżku? Czy taki facet który wykonuje każdy twój rozkaz, kaja się u Twoich stóp, chce pić wyłącznie twój mocz, jest dla Ciebie jeszcze partnerem?

Gość gość
meblem, przedmiotem taki jest nie szanowany bo poniżany :D

Gość gość
Zbiór tego co Słodka napisała o sobie ze jest mężatką że mąż tyra za granicą ze wieczorami pije Ze myśli o kochanku Pamietame i opowiadanie z Ryzym Blacha i sperma oraz grzebanie wzajemne w o***tach Są nierozerwalni ,połączeni skürwysyństem zrobionym jej slubnemu I nie,nie jestem słodki.

Pomijajac fakt sztucznych zamieszek powiem ze dla mnie najwazniejsza sprawa jest partnerka. Jest to uleglosc owszem i dziala jak narkotyk za to seks wcale nie musi byc podporzadkowany jednej stronie. Oboje powinni dawac I brac. Patrzac na nia facet powinien umiec odgadnac czego pragnie. Czasami szybki numerek , dlugi marathon, czy romantyczne pieszczoty. To chwila sprawia ze czujemy kto kogo pociaga za wlosy czy samym oddechem czy spojrzeniem wydaje rozkazy. To wlaSnie pragnienie, zmysly I porzadanie budzi w nas zwierze I kwestia tylko kto je chce poskromic a kto chce je poczuc. Hehe no tak :) znow nie w pore na marudzilem . Nie mam pojecia o tych waszych gornolotnych terminach moczu, kroczu, I bzdurek ale wiec ze dwoje rozpalonych kochajacych sie osob nie stawia sobie ograniczen czy zalozen. Po prostu pragnac dawac wszystko chce brac wszystko. Przy czym wszystko znaczy to czego zapragnie. To jest chyba uleglosc ? Uleglosc racjonalnego myslenia przed euforia, pragnieniem I porzadaniem wiec to czy to kobieta czy mezczyzna czuje sile ktora rzuca ja na kolana wcale nie zalezy od plci a od oczekiwan rozpalanych wyobraznia. Ale to wszystko oczywiscie jest moje glupie widzimisie ;) bo do tanga trzeba dwoja ! Racja ale dobrze tanczacych tango by zamiast irytacji powstala rozkosz. Tak na zakonczenie wspolczuje tym co dominacje kobiety kojarza jedynie z sikaniem

Gość gość
Monotypowy, co to za koleś w awku? Odp jak reaguje nieprzeciętny facet?

Gość gość
Cwano odpowiedziałeś :D Czyli wg ciebie kobieta nigdy nie powinna być dominująca czy tak?

Może być, czasem powinna być, ale to mężczyzna powinien sprawować kontrolę. Umieć w odpowiednim momencie przerwać jej tę zabawę, chwycić za włosy i powiedzieć-starczy Maleńka ;)

Gość gość
gość 11:04 matu ale sam pisałeś,że bawisz sie ludzmi tutaj nudząc sie w pracy. Żonka wie na jakich portalach przesiadujesz i z kim privujesz? może mejle wkleimy co hipokryto ? :)

Gość gość
Wklejaj Kresko..