Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeciez lekarz byle flądry nie wybierze , tylko kobietę śliczna z klasą

Polecane posty

Gość gość

[cześć] trzeba miec wzorową urodę i super charakter, jesli to jest to wówczas jest i szczęscie i miłość i wszystko inne .Przekazcie to tym wszystim zatwardziałym zazdrośnikom :D[cześć] dobranoc mnie tu nie znajdziecie ! podszywom dziekuje !

Gość gość
Oczywiście, że lekarz wybierze ładną i mądrą :) Dlatego Ty autorko lekarza będziesz mieć jak sobie narysujesz :)

Gość gość
:D tak tak , jasne :D następny prosze :D papa moj woła mnie na kolacyjke

Gość Taki_jeden_964
Miało cie tu nie być, po co siedzisz i czytasz co odpisujemy ?

Gość gość
bo to chora osoba...uroiła sobie związek z lekarzem-profesorem i spamuje tutaj teraz, żeby łatwiej uwierzyć w to co sobie uroiła.

Gość gość
:)) :classic_cool: cały czas ich boli :) ze są nieudacznikami :P to trzeba mieć schize :D

Gość gość
przecież miałaś już iść ? Gdzie ten Twój lekarz ? Jakbym miała takie świetne życie jak Ty nie traciłabym je na kaffe tylko zajmowała się mężem. Mąż kolacji nie potrzebuje po dyżurze ?

Gość gość
No sorry, ale mój kuzyn jest lekarzem, do tego zadbanym fajnym facetem, wysportowanym. Nie jakiś super przystojniak, ale niczego mu nie brakuje. Żonę ma natomiast mocno przeciętną ze spora nadwagą, za to super z niej kobieta - naprawde bardzo dobry człowiek. Mają 3 dzieci, wybudowali dom, kuzyn świata poza nią nie widzi. Każdy możliwy dłuższy weekend spędzają albo razem całą rodziną albo zostawiają dzieci do nas i lecą do np Paryża, Rzymu, Barcelony... i zupełnie pozytywnie im zazdroszczę życia, uczucia i podejścia do siebie, szacunku jakim się darzą... mam nadzieję, że moje małżeństwo po 12 latach też będzie takie udane

Gość gość
dziwi mnie to co tu wypisują niektórzy, lekarz to człowiek jak każdy inny. Sama jestem co prawda lekarką ale mogę wam powiedzieć, że lekarze mają najróżniejsze żony, najczęściej lekarki - bo nie mają czasu na randkowanie, więc biorą kogoś ze studiów. Ale też i inne kobiety, normalne, myślę, że cały przekrój społeczeństwa by się tu znalazł. Nie ma ograniczeń, nikt chyba nie myśli, że jestem lekarzem, to wybieram najładniejszą i najmądrzejszą. Raczej każdy myśli, jestem człowiekiem, szukam kogoś kogo pokocham. Po prostu. Lekarze to normalni ludzie, nic nadzwyczajnego. A miłość nie wybiera.

Gość gość
Faktycznie pokazałaś klasę prowokując na kafeterii.