Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tara1892

Moje skutki po używkach...I życie

Polecane posty

Gość Tara1892

Witam wszystkich! od 3 lat choruje... nie wiem na co, jestem zdolowana, bo od lat lekarze nie wiedza co mi jest, ja robie badania i okazuje sie zawsze, ze wszystko jest ok. za kazdym razem jak odbieram wyniki jakiegos badania dostaje szoku!! Zaczelo sie od zawrotow glowy, nie moglam wstac z lozka, czulam sie jakby mnie sparalizowalo, nie moglam sie ruszac, do tego trzeslam sie z nerwow i obraz mi stawal na sekunde w miejscu. badania krwi szpital: tk, przeswietlenie pluc, podejrzenie guza mozgu...wszystko wporzo. ale ja sie czulam fatalnie! czasem jakbym miala umrzec. mialam wtedy roczna coreczke. nie raz szlam na pogotwie z "zawalem serca" okropny bol strach dusznosci..." lekarz powiedzial ze to nerwica i wypisal hydroksyzyne. na jakis czas pomoglo, wrocilam do zycia i ...imprez tzw. czasami okazyjnie pilam bralam amfetamine palilam marihuanne. zawroty glowy wrocily do tego zatkane uszy niezyt nosa. poszlam do laryngologa. okazalo sie ze mam niezyt trabek sluchowych cos z zatokami, blednikiem... okazalo sie ze jestem w ciazy, pomeczylam sie, nie bralam lekow,i po urodzeniu synka zaczelam je brac. ogolnie po narodzinach syna nie moglam chodzic, chcialam wstac- zaraz sie przewracalam. kosci i stawy bolaly przeokrutnie, do tego czesto budzilam sie z krzykiem placzem bylam jakas otepiona nie wiedzialam jak sie nazywam co sie dzieje, najgorszy stan psychiczny jakiego nie moglabym sobie wczesniej nawet wyobrazic. mieszkalam jeszcze z mama, czasami wybiegalam z domu w takim stanie i po 5 minutach wracalam nie potrafiac tego wytlumaczyc,ciagle lezalam i plakalam, nie robilam nic wokol siebie, tylko przy dziecku i dla niego:karmilam przebieralam kapalam, chcialam tylko spac i nic nie czuc... leki od laryngologa nie pomogly zasugerowal badanie MRI (rezonans magnetyczny glowy) mowil ze kazdemu te leki pomagaly bo rozszerzaja naczynia krwionosne sa przeciw zawrota i na krazenie krwi w mozgu. MRI wyszlo ok i inne badania tez. kazdy lekarz sugerowal zebym wybrala sie do psychiatry jesezli dane badanie wyjdzie ok. ja ciagle wmawialam sobie rozne choroby, prawie kazda mialam, czytajac i porownujac objawy w necie. zycie coraz bardziej tracilo sens. albo pilam ale to juz nic nie dawalo... albo leki na uspokojenie. mieszkalismy juz sami wtedy. dbalam o dzieci.mialam rozne loty, nie lubilam wychodzic na dwor do ludzi.czesto robilam to tylko dla dzieci chcialam byc niewidzialna.bylam u psychiatry wypisal 3 leki jescze nie zaczelam brac, boje sie bo 3 lata temu mialam nieprzyjemna sytuacje, byly chlopak zmusil mnie do wizyty u psych. i ten wypisal mi okropny lek po ktorym mialam jazdy negatywne. psych.mi powiedzial ze amfa zablokowala mi jakies receptory. zle sie czuje psychiczne ale mam wiecej objawow somatycznych...takze nie wierze ze mam cos z psycha i co :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować