Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemnadiecieprawiemieisac

czy 3 kg w miesiąc to dobry wynik. ?

Polecane posty

Gość jestemnadiecieprawiemieisac

Odchudzam się ponad 3 tyg. Dieta plus ok 25 min ćwiczeń dziennie. Moja dieta to dieta MZ. Czasem jak mam gorszy dzień to trochę zajem stres ale przez te 3 tyg udało mi się nie objadac tak na maxa. Ostatni posiłek ok 19. Schudłam tylko 3 kg mimo że dosyć dużo ważę.. mam dziś lekka załamkę bo tak naprawdę w ogóle nie widać efektów. Mam ochotę wrócić do ukochanych słodyczy bo po co się tak męczyć skoro nikt nawet nie zauważył ze schudłam a ubrania wcale nie luzniejsze

to jest kilogram na tydzień - bardzo dobry wynik moim zdaniem! Ja mam taką srednią na miesiąc, schudłam 1 kg od pocz, roku i... jeszcze nikt nie zauwazył, a moim zdaniem juz widac;) Nie lam się - jesli MZ tak dobrze na Ciebie dziala to super i trzymaj tak dalej!

Gość biała butelka
3 kg to bardzo dobry i przede wszystkim zdrowy wynik! Gratuluję! masz przepis jak schudnąć , bo to co robisz działa. tylko tak dalej, a za kolejny miesiąc będziesz miała 6kg mniej i już różnica będzie widoczna. nie poddawaj się ! ps. trochę mało tych ćwiczeń, powoli zwiększaj czas ich trania i dołącz areroby, spacery lub rowerek stacjonarny...

Gość gość
Dzięki dziewczyny. odrazu lepiej. Jak czytam o efektach innych ludzi którzy chudną po 5 kg w dwa tygodnie to jestem na siebie zła bo ja nie potrafię aż tak się zmobilizować. Wiem ze sport by pomógł tylko nie mam za bardzo kiedy. Mam w domu małego łobuza i ćwiczę wtedy jak dziecko ma drzemkę.. i tyle czasu w sumie mam dla siebie :). Mam nadzieje ze za mSC poleca następne kg i będzie widać różnicę bo strasznie się ze sobą czuje po ciąży i nie mogę dojść do formy a troszkę juz minęło

Gość gość
dobry wynik, kg na tydzien, a powinno sie chudnac od pol kg do 1 kg na tydzien, o ile nie chcesz miec jakis zwisow, ale 25 min cwiczen to za malo... tluszcz zaczyna spalac sie dopierdo po 20 min... lepiej zrobic porzadny 2 h trening co 2, 3 dzien niz tak na pol gwizdka 25 min... a no i jak chcesz chudnac to cardio!!

Gość gość
aaa no pamietaj, waga to tylko liczba, lepiej licz cm, kup sobie metr krawiecki i sie mierz!

Gość gość
super zdrowy wynik, bez efektu jojo :) brawo!