Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynajem sali

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Czy ktoś z Was wynajmował sale na wesele bez cateringu itd.? Chcemy zorganizować ślub, decyzja była szybka. Wesele będzie ponizej 50 os. Zależy mi na tym, żeby wynająć sale, a resztą zająć się sama. Jestem ze śląska. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia w tym temacie, proszę o informacje, gdzie mogę znaleźć taką sale, koszty itp.

Gość gość
a dokladniej to jaki rejon slaska Cie interesuje?

Gość gość
Okolice Katowic. Z sala sobie poradze w sumie. Chodzi bardziej o ti czy np. 100zl/h to dużo

Gość gość
My za wynajem sali na tydzień płaciliśmy 1 tys. + media, wyszło ok. 2 tys., kucharki gotowały na miejscu.

Gość gość
Ja za wynajem sali płaciłam niecałe 400 zł, z tymże sala była wynajęta na trzy dni :)

Gość gość
A gdzie takie sale znajdę? Cena fajna.

Gość gość
ta cena dosc wysoka,nie wiem czy Ci sie oplaci,przynajmniej 5 tys zapalcisz za sale ,a gdzie reszta? to lepiej zrobic normalnie w lokalu za 140 zl od osoby

Gość gość
No właśnie, dlatego chce się dowiedzieć czy się opłaca. Może ktoś kto robił tak wesele jest w stanie podać koszty za poszczególne usługi.

Gość gość
Wynajmowanie sali oplaca sie ,jak jest minimum 100 osob i do tego duzo dzieci.Wiadomo ,dzieci duzo nie zjedza a w lokalu placi sie za kazde dziecko. Moja kolezanka robila w wynajetej sali to na 130 osob wyszlo jej 10 tys ,z tym ze wesle z poprawinami,w tej cenie tylko nie bylo alkoholu. Za sale placila 1000 zl razem z mediami,sale dostala w srode wieczorem a zdawala we wtorek.Nie wiem ile placila kucharkom i obsludze

Gość gość
myślę że więcej problemów jest z takim wynajęciem sali i osobnym cateringiem. My woleliśmy mieć pełen serwis:) i mieliśmy wesele tutaj www.uwitaszka.pl. Przynajmniej mieliśmy tę pewność że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, bo obsługa już zgrana. Wszyscy świetnie się bawili.