Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelna

Po co ja żyję

Polecane posty

Gość gość
Bóg stworzył świat, żeby mieć się nad kim znęcać i patrzeć z rozkoszą na ludzkie i zwierzęce cierpienie.

Człowiek który morduje zwierzęta/gady/płazy jest równie mądry jak ten co morduje ludzi. To bez różnicy.

Gość naczelna
Odczuwam nienawisc do wiekszosci ludzi i bezsens istnienia jednoczesnie. Zastanawiam sie co zrobic z zyciem, wiem juz zbyt duzo i odrzucam oczywiste rzeczy, szukam czegos innego.

Gość gość
więc byłabyś mi wdzięczna gdybym Cię unicestwiła?

Gość naczelna
Zwierzeta maja tepe zmysly, ale nie sa glupi jak ludzie.

Mogłabym poświęcić wszystkie psy i koty tego świata za jedno zdanie mądrości z moich ust bo mądrości nie można zabić, a formy życia bez mądrości nie są nic warte. Jedynie pająki i wiele owadów wykazuje ludzkie cechy inteligencji. Całkiem niedawno to odkryłam, nawet w starym testamencie jahwe bardziej wychwala mądrość pszczół i mrówek niż człowieka i zwierząt.

Gość gość
w eterycznej kopii ziemi nie ma insektów ,powstały tutaj wskutek wydalania zgniłych myśli przez człowieka np. nienawistnych persefona

Gość gość
Ty jesteś służką nawet nie wiesz czyją

Gość gość
Po co zyje naczelna? po nic, czyli niepotrzebnie.

Gość naczelna
A co za roznica czy ktos zyje bez sensu czy z sensem jak i tak umiera? Po co sie starac.

Nie ukrywam że lubię też służyć, jedno nie ma nic do drugiego i może istnieć osobno.

Gość _xiądz
Moim sensem zycia jest lizać doope władzy, miec kasę i mleć ozorem.

A pszczoły, osy czyż nie są najmądrzejszym elementem samoukarania? Ugryzę cię raz ale później sama umrę. Jest w tym tajemnica.

Afrykańskie czarne pszczoły - jedne z najmądrzejszych i najbardziej śmiertelnych.

Gość naczelna
To jak kobiety, mądre, wcześnie kwitną i zaraz brzydną czyli praktycznie umierają.

Gość gość
Persefona jedź do Afryki, daj sie pokąsać tym swoim ulubionym czarnym pszczołom i uwolnij nas od siebie :) Umrzesz młodo jak ci co są najlepsi w głupocie.

Mnie ukąsi sama transcendencja. Ja jestem wiecznie młoda w przeciwieństwie do wielu ludzi. Kzięciu - nie domyślam się.

bo to sens twojego życia. ale założe się, że promując te bzdury o inflacyjnym wszechswiecie, ewolucji przewagą organizacyjna pszczół nad człowiekiem i konieczniościa stosowania eugeniki w oprzadku gospodarstwa domowego uważasz, że te sens jest inny. ale nie jest. tylko po to żyjesz żebym mógł ci sie dobrać do dooopy. co ty na to?

Gość gość
przeraza mnie mysl ze bede wiecznie, ze to nie ma konca. nie jest mi zle..jeszcze, ale chcialbym kiedys po prostu zniknac. obym kiedys zachorowal tak powaznie bym utracil swiadomosc

widze, że masz równiez za zadanie (nie mylić z sensem życiia) wciskanie różnych transchumanistycznych albo raczej pro ludogadzich kitów. eksperymenty, programy. jedynym programem tutaj jestes ty.

ale niestety wersja trial właśnie expired i masz czas do jutra żeby stąd wypiertalać:)

bo mokt za takie ładnie opakowane goooofno, które próbujesz tu sprzedać nie zapłaci. więc bywaj. wracaj kooorfa sskłądać w ofierze koty albo obciągac prezesowi loży czy w co tam cie uwikłali

Gość naczelna
Po co żyjesz?

po to zeby tępić buraków, którym sie wydaje, ze wyssaali inteligencje z kooostasa pedała, któremu sie sprzedali

Jak każdy program Matrixa mam swój sens życia, mniej lub bardziej podobny do innych programów. Ale to co siedzi we mnie jest zdecydowanie niepodobne do niczego. Co ci się nie podoba w transgenice z gadami? Być może też ludzio-pszczoły?

Gość naczelna
Kurwa moje pytanie bylo nieodpowiednie.