Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelna

Po co ja żyję

Polecane posty

to mi sie nie podoba, że transgenika posłuży dokładnie realizacji tych samych celów co eugenika. co wy koorfa myślicie, ze macie do czynienia z idiotami?

a najlepszym na to dowodem jest to, że o jego zaletach napiertala o tym na forum dla idiotów naćpana satanistka kochajaca josefa;)

także nie przysłuzyłas sie sprawie. ciekawe jaka kara cie za to czeka "królowo pszczół":D

tak wiem nie jestem fotogeniczny. ale na pewno macie w swojej bazie danych jakies ciekawe filmiki z moim udziałem także nie poddawaj się tak łatwo:)

w realu zyskuje także jak interesuje cie jakaś mała ceremonia składani ofiar to zapraszam. przy okazji chooooj ci w srake piertolona szmato i do zobaczyska

nie przesadzaj josef był co najmniej równie kulturalny jak ja:) mam pytanko. jak ludzie o mentalności prostytutek i zawdzięczający swoj sukces dawaniu dooopy potezniejszemu od siebie moga sie uważać za władców, królów czy tam innych pedałów? prawdziwy zdobywca nie zniósłby tego psychicznie. jesteście beneficjentami tej umowy bo zostalioście wybrani jako jednostki najsłabsze i najbardziej podatne na ze względu na swój brak talentów na zaprzedanie duszy diabłu:) to logiczne. wystarczy sie nad tym zastanowić o ile masz czym:D

rozumiesz o co mi chodzi pszczółko? dostaliście moc ale to nie jest wasza moc,. dodatkowo stanowicie najprymitywniejszą część ludzkości bez zasad moralnych, egoistów i psychopatów. zwierzętra po prostu. oddajecie dusze w zamian za realizacje atwistycznego instynktu dominacji w stadzie i to w dodatku jak twierdzicie bydła. wyjasnisz mi gdzie ttu jakies osiągnięcie? bo tak wg waszego rozumowania to jestescie obsranymi pastucjhami w dodatku tylk dlatego, że jesteście zdrajcami.

macie wogóle jakies ambicje oprócz...kurfa nie wiem jak to nazwać. wiecznego lansu?:classic_cool:

Ale co ty chcesz mi przekazać? Jedyne co ja od zawsze chciałam udowadniać na tym forum czy to sarkastyczne czy dobitnie to to że można robić co się chcę bo nie ma żadnego piekła i nieba i żadnych prawdziwych religii. Coś takiego jak przywileje nie istnieje i śmieszą mnie te obrończynie zwierząt tu na kafe które nawet nie wiedzą ile zwierząt zabiłam, mogę robić co mi się podoba słyszycie? I wy też możecie to robić. Róbta co chceta i nienawidzę gdy ktoś łamie tą zasadę, dopisuje prawa i normy - nie ma żadnych praw. Zawsze będę ponad prawem.

naprawdę chciałbym was zrozumieć. a nuż widelec kryje sie za tym coś innego. niestety jeżeli cos takiego sie kryje to to raczej o tym nie wiecie co jest kolejnym dowodem na waszą marionetkowośc i służalczą rolę. "stado wilków" "zdobywxcy" "wojownicy" "archiotekci świata" kooorfa zwykłe z was cymbały, dzifki i popiertoleńce genetyczne.

Tak poza tym to nie wiem o co ci chodzi, bredzisz. Ambicje? Nie mam żadnych - jestem genialna sama w sobie.

skończ poiertolić. jesteście schematyczni i przewidywalni jak kupa u niemowalaka. poznaje was na po dwuch słowach i bez znaczenia czy ściemniacie jak to macie w zwyczaju czy (jak berdziej tępi z was czyli np ty) piertolicie bez opamietania bo az wyłazi z ciebie chęc pochwalenia się swoja "pozycją" i o ile nie wierze w ewolucje o tyle ciebie małpko spokojnier mógłbym potraktować jako ogniwo pośredni i dowód na to, że jednak działa:) jesteś kretynką. a kretyni zgodnie z prawem silniejszego musza prędzej czy póxniej zdechnąć. i taki tez właśnie czeka was los kiedy stracicie protektora

a wiesz kiedy go stracicie? to dosyć proste. kiedy przestaniecie mu być potrzebi. a kiedy to nastąpi? wysil mózgownice. Ano wtedy jak osiuągnie swój i zarazem wasz cel. proste? jak jepanie. pozdrawaim przygłupy

Nienawiścią, inteligencją i przemocą zdobędę kiedyś bogactwo, zobaczysz. Bez obaw, wszystko w rękach Matrixa. Ja ci tu nic więcej nie będę pisać, a ty piszesz jakieś głupoty nie pasujące do niczego.

Gość gość
Sama jesteś dziwna jak również dziw/ka.