Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ciazy zotal mi okropny cellulit. Wstyd sie rozwbrac..

Polecane posty

Gość gość

A mam 29 lat i waze 62 kg przy 170 cm. Cale nogi, tyłek, ręce. :( widać w świetle dziennym, co robić :( 2 m po porodzie.

Gość gość
ja tez mam spory celilit ale bardziej od tego wstydze sie obwisłej sóry a jestem juz 10 m po porodzie

Gość gość
pij duzo wody 3 l dziennie dlugie spacery + ćwiczenia masuj skore olejkiem (np firma Ziaja ma fajne oleje do masażu ) 2 razy w tygodniu zrób kawowy peeling całego ciala - 5 łyżek kawy mielonej , 2 tyzki soli , 1 łyzka cynamonu 3 tyzki oliwy .To wszystko wymieszaj i taka paka masuj ciało .

Gość gość
Dziękuje. Na pewno tak zrobię. Nigdy nie miałam cellulitu. Fakt, że przed ciaza szyłam 58 ale to nie taka straszna różnica...

Gość gość
dobra dieta, dużo owoców i warzyw, pij ciepłą wodę rano z sokiem z cytryny no i najważniejsze to dużo ćwiczyć jak masz blisko to fitness 3 razy w tygodniu to minimum, efekt na pewno murowany, ale trzeba czasu

Gość gość
dieta to jedno ale ćwiczenia to 80% sukcesu. ja od kiedy zaczelam intensywnie się gimnastykować to mam minimalny cellulit a kiedy siadfam na d***e od razu zarastam :(

Gość gość
A moze tak popracowac nad samoocena i poczuciem własnej wartości ? Faktycznie jakis tam cellulit to dramat :D Nie masz wielszych zmartwień ? Chyba ci sie nudzi :D

Gość gość
Pocwicz chodakowska

Gość gość
Przed ciążą ważyłam 50 kg, przed porodem ok 67, masakra. Jestem 3 miesiące po porodzie i figura powoli wraca, tzn z wagi zeszłam po ok 2 miesiącach ale teraz chcę mieć znów wklęsły brzuch :-) Jestem z siebie dumna, bo nie zrobił mi ani jeden rozstęp, skóra na brzuchu pod światło ma właśnie jakby lekki cellulit. Ktoś ci dobrze doradził. Ruch przede wszystkim. Długie spacery szybkim krokiem do tego skalpel Chodakowskiej i po 2-3 tyg powinnaś widzieć pierwsze efekty :-)

Gość gość
Ja też miałam cellulit po ciąży i w żadem sposób nie mogłam się go pozbyć. Nic nie pomagało. W końcu postanowiłam skorzystać z oferty kliniki chirurgii estetycznej http://princessacademy.com.pl . Wydałam trochę kasy, ale jestem zadowolona, a cellulit nie wraca

Gość gość
mam 32lata 170 i waze 55kg po ciazy, co ciekawe po urodzeniu warzylam 52 i mialam mase cellulitu, od 3tyg cwicze cellulit znika a waga wzrosla.Cwiczenia + zdrowa dieta na pewno go zwalczy

Gość gość
Być moze Cię zaskoczę jedź na plaże naturystyczne, tam się nikt wyglądem nie przejmuje i jest naprawdę tolerancja. Ludzie wyglądają normalnie grubi chudzi, zgrabni mniej zgrabni. Bądź pewna nikt nie będzie zwracał uwagi na Ciebie daję Ci na to pełną gwarancję :)

Gość gość
Większość kobiet ma cellulit, więc sie nie przejmuj. :)

Gość gość
"Trochę poćwiczyć" to o wiele za mało. Po półtora roku biegania mój cellulit był bez zmian, a nie byl mocny i biegałam 4 razy w tygodniu. Dopiero teraz, po pół roku fitnessu, widzę niewielką poprawę.

Gość gość
masz ty cholera problemy. to sie ubierz i nie pokazuj. ja mam posterydowy rumien na twarzy wielkosci 10cm i ludzie sie boja ze to zarazliwe. mialam szanse na prace i jak leczenie nie pomzoe to dobrej roboty nie dostane a siedze rok w domu. to jest dopiero problem.ludzi nie wymyslajcie.

Gość gość
wysmaruj d**e kremem nivea a c**e kremem bambino. rób tak przez pół roku.efekt gwarantowany. codziennie przez rok rób 3 sklony i 2 przysiady. i hulaj hop do woli.

Gość gość
Po ciąży zmienia się metabolizm i gospodarka hormonalna. Ja niestety w ciąży wyglądałam lepiej niż teraz rok po. Okres mam jak w zegarku, czego wcześniej nie było, ale za to ciało stało się galaretowate. Porażka..

Gość gość
kolejna lala. juz mam kolezanke przytyla 1,5 kilo i wazy 60.wyglada jak chuda +2 kilo nie zaobserwowalam nic. i ciagle narzeka. mowie ze mam na gębie czerwoną pręgę.wygladam jakby mnie odkurzacz pocałowal. i od kwietnia.jestem chora. leki 500zl.antybiotyki. schodzi skora. dlatego jak masz celulit to dziekuj bogu ze nie masz alergii ani innych chorób.

Gość gość
mowie ze mam na gębie czerwoną pręgę.wygladam jakby mnie odkurzacz pocałowal. i od kwietnia.jestem chora. leki 500zl.antybiotyki. schodzi skora. dlatego jak masz celulit to dziekuj bogu ze nie masz alergii ani innych chorób. xxx Nie lubię takich argumentów. Ty sie ciesz, że nie masz raka. Pocieszyło cię to? raczej nie sądzę.

Gość gość
tak pocieszylo. doceniam to ze mam tylko pręgę na gębie a nie raka. i gdybym miala 3 krosty na d***e to mam wznieśc meczet i tam toczyc załobne żale bo mam 3 krosty albo cellulit?

Myślę, ze trzeba się za siebie wziąć.Spróbuj po kolei od jakieś lekko strawnej diety. Następnie może jakieś pływanie, jogging, długie spacery. możesz tez skorzystać z siłowni. Powodzenia.

Gość Matrioszka89
Odkopuję temat, w sierpniu urodziłam zdrową córeczkę (325) ale niestety pozostała rozciągnięta skóra na brzuchu i cellulit na udach :( chciałabym coś z tym zrobić. Znacie jakieś dobre kosmetyki na bazie kofeiny i alg morskich? Koleżanka coś wspominała o vialise, ale sama niewiem..