Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moje dziecko je za dużo ???

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamy, moja corcia ma 3 miesiące, je butelkę a do mleka dodaje jej miarkę kaszki ryżowej , myslalam ze jak będę dawać jej tej kaszki to nie będzie tak często głodna, ale mimo wszystko czasem co dwie godziny wola jeść i jak dorwie się do tej butelki to je tak jak by cały dzień nie jadła, czy to normalne ????

Gość gość
jakie i ile dajesz tego mleka ?

Gość gość
myslalas ze nie bedzie czesto glodna,a co nie chce ci sie dac jesc dziecku?trzeba bylo sobie psa kupic,dalabys żrec raz dziennie i po kłopocie.Dzieci jedza czesto i nie da sie nakarmic ich na zapas,jak ci sie nie chce dziecka nakarmic to po co je sobie robiłas?

Gość gość
Skoro je tak czesto to chyba ta kaszka niepotrzebna,po co tuczyc od malego?

Gość gość
Bebiko 4miarki , i ja nie mowie ze mi się nie chce, chodzi o to ze samym mlekiem się nie najadala jak zjadła to za chwile znów wolala ....

Gość gość
po co już zagęszczasz jej to mleko? za dwa miesiące dasz jej schabowego. Małe dziecko ma bardzo malutki żołądek, je czesto. A ty tylko go rozpychasz, chciałabyś aby jadła dużo a rzadziej. wyrośnie z niej grubaska.

Gość gość
Nie rozumiem jak mogą być tacy bez czelni ludzie na świecie, żeby od razu mówić ze nie chce mi się karmić dziecka !!

Gość gość
ja karmię piersią i moja je co dwie godziny, czasem częściej.

Gość gość
Tak dam jej schabowego z ziemniakami i mizeria , a za miesiąc tak czy siak będę jej dawać kasze także ....

Gość gość
To moje pierwsze dziecko i chciałam się doradzic a od razu zostalam zjechana z góry na dół

Gość gość
kleiki są od 4 m-ca a moze ona wcale nie jest głodna tylko chce possać? to naturalna potrzeba u dziecka.

Gość gość
2 godz temu zjadła cala butelkę, teraz znów i smoczka nie chce

Gość gość
Moja ma 3,5 miesiaca, je co 2 godziny, czasem 1,5h. Karmie piersia. Na Twoim miejscu nie dodawalabym tej kaszki

Gość gość
dawaj kiedy chce a kasze odstaw, po co ja tuczysz, sama widzisz,ze ona i tak chce jesc, nie wazne czy zje kasze czy nie. naucz ja ssac smoczek

Gość gość
karmiac mlekiem sztucznym musisz pilnowac by nie jadla czesciej niz co 3,5 -4 godziny.. mam ten sam problem a dziecko ma juz 8 miesiecy.. i teraz daje 4 miarki mleka bo czy to 6 czy 4 miarki chce jesc czesto i tyje... po pristu ma apetyt i potrzebe ssania