Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulila

Oświadczyny, pirewsze informuje się rodzciów, i potem się oświadcza

Polecane posty

Gość Paulila

Dziewczyny !!! polecam Wam to. Wczoraj ja i mój chłopak byliśmy u moich rodziców i mój chłopak poinformował ich, że zamierza mi się oświadczyć. Rodzice byli pełni radości. W niedzielę mój chłopak mi się oficjalnie oświadczy, a moi rodzice już o tym wiedzą - cudownie.

Gość gość
a kiedy bzykanko?

Gość gość
Super ! cieszę się, że będziesz przeżywała tą piękną chwilę.

Gość gość
To fajnie, że rodzice zostali pierwsi poinformowani, a potem tzn. w niedzielę Twój facet się Tobie oświadczy. Dobrze jak rodzice wiedzą pierwsi, a nie są potem zaskakiwani.

Gość gość
Rodziców się zawsze pierwsze informuje o oświadczynach , i wtedy po tym się możecie oświadczać - tak trzymać !!!

Gość gość
odrzuciłabym za takie coś.

Gość gość
A ja bym nie odrzuciła, ponieważ dobrze jak rodzice wiedzą najpierw, a potem jest cała romantyczność oświadczyn między mną i moim facetem.

Gość gość
a ja nie chciałabym, żeby ktoś mną targował jak krową. Po co ich informować? Można poinformować po fakcie.

Gość gość
Nie, tu nie chodzi o handel bez obrazy jak krowami. Jest to normalne, że najpierw informujecie rodziców, a potem się Twój facet Tobie oświadcza. Chodzi tylko o to, że dobrze jest jak rodzice wiedzą już o tym wcześniej.

Gość gość
dziwne..po co on sie ich własciwie pytał? powinien ciebie pierwsza zapytac i wspólnie powinniscie poinformowac o tym swoich rodziców/krewnych/przyjaciół on to zrobił jakbys była ubezwłasnowolniona:/ bez sensu poza tym oswiadczyny spontaniczne sa super-ja byam mega zaskoczona i wzruszona, a tak to co..czekasz do niedzieli i wiesz ze sie oswiadczy-brak spontanu

Gość Paulila
Nie wiem dlaczego zapytał, ale gdy rodzice to usłyszeli byli szczęśliwi. Wiesz co jest w tym nutka spontaniczności, bo wiesz, że to już blisko , bo w niedzielę, będzie to piękne wydarzeni, ta piękna romantyczna chwila.

Gość gość
To jest piękne, kiedy chłopak informuje wcześniej rodziców, że zamierza się oświadczyć , i kilka dni potem oświadcza się dziewczynie. Jest to spontaniczne, piękne i romantyczne. Życzę Ci Paulila udanych oświadczyn w niedzielę;)

Gość gość
Sprawdz lepiej co znaczy slowo spontaniczne

Gość gość
A po co to ma być spontaniczne, to jest bez sensu. Lepiej wiedzieć kiedy już będą oświadczyny , w jakim miejscu i jak będą wyglądały. I to jest piękna i romantyczna chwila.

Gość gość
Precz ze spontanicznością, oświadczyny powinno się mieć wcześniej wspólnie przez parę zaplanowane, poinformować o tym rodziców, a potem je zrealizować.

Gość gość
Oświadczyny spontaniczne nie są super. Najlepiej jak chłopak z dziewczyną powiedzą wspólnie wcześniej o tym jej i jego rodzicom, a potem ustalą dzień oświadczyn i on jej się oświadczy.