Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle 1,5 mies wodniste kupy

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko od kilku dni robi tylko wodniste kupy, kolor ok ale zupelnie bez grudek, cala kupa wsiaka w pieluche. Nie jest to biegunka bo odkad robi takie kupy to jest ich mniej w ciagu dnia niz bylo wczesniej- srednio 2, 3 kupy na dobe. Nie ma goraczki ani innych niepokojacych objawow. Jest karmiony piersia. Nabialu od jakiegos czasu nie jem. mam ktos jakis pomysl?

Gość gość
no pomysł to taki, ze tak być nie powinno, powodów może być wiele może daj mu probiotyk stosowny do wieku, ale najlepiej skonsultuj z lekarzem wasz problem

Gość gość
Idiotko! Drugi temat ten sam w ciagu pół godziny zakładasz! Pisaliśmy Ci, żebyś do lekarza szła!

Gość gość
idiotko;-) no pieknie, tak bardzo niski poziom soba reprezentujesz? nie zakladalam zadnych innych tematow "prosze pani";-)

Gość gość
Na pewno skonsultuj sie z pediatra. To moze byc alergia,ale moze byc tez jakies zapalenie,bakterie. U nas wodniste kupy oznaczaly bakterie w ukladzie pokarmowym -klebsiella. Pediatrzy,a z kilkoma rozmawialismy, tlumaczyli te objawy alergia. Doszlo do tego,ze juz prawie nic nie jadlam,a wodniste kupy dalej wystepowaly. Do tego masa sluzu i czasem kropka krwi. Sami zrobilismy posiew kalu i wyszla bakteria. Nasza corka tez nie miala goraczki ani innych objawow. Tylko kup bylo sporo,bo ok 8-9na dobe. Po kazdym karmieniu. Kup w aptece probiotyk Dicoflor30 i podawaj dwa razy po 5 kropelek (tak nam zalecali pediatrzy)! Jesli kupy sa strzelajace mozez tez podawac Delikol przed karmieniem. I na wszelki wypadek idz do lekarza,zeby ocenil stan dziecka,sprawdzil czy nie jest odwodnione.

Gość gość
A dlaczego kłamiesz? Wypowiedziałam się juz w tym temacie. Napisałam (nie tylko ja), że masz iść do lekarza. Chyba biegunkę masz zamiast mózgu.

Gość gość
temat przez pomylke trafil na dyskusje ogolna, napisalam tutaj bo tu mial trafic, a ze Prosze szanowna Pani siedzi na wszystkich mozliwych forach to juz pani problem, ja na inne fora nie zagladam

Gość gość
tu autorka wlasnie znalazlam taka informacje: wypowiedzi p. Moniki Staszewskiej, eksperta forum Karmienie piersią, na temat kupek: Dzieci karmione maminym mlekiem mają prawo robić takie zupełnie wodniste kupki, pozostawiające na pieluszce wyłącznie zabarwienie. To tak samo dobre kupki jak te papkowate, półpłynne czy z dodatkiemjakby galaretki, grudek itd.. "

Gość gość
Tępa dzido! Temat wyświetla się jak jesteś na stronie: http://kafeteria.pl/forum Jak nie umiesz poprawnie go zaklasyfikować - to nie dziw się, że ktoś później ci zwraca uwagę.

Gość gość
;-) dziekuje za informacje kobieto o bardzo niskim poziomie kultury i jak widac ilorazie inteligencji jeszcze nizszym, do tego zapewne zakompleksiona bo odnajdujesz sie w obrazaniu innych. juz wyzej pisalam o tym skad temat na ogolnym ale widze, ze cie to przeroslo, przykro mi ...;-)

Gość gość
cycem karmisz ?? to przez tego cyca