Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara12345678

wakacje z dziećmi

Polecane posty

Witam Na początku swojej wypowiedzi chciałam zaprosić wszystkie mamy do wspólnej korespondencji. Chciałam poruszyć temat bliski wszystkim rodzicom bo dotyczy wychowywania a właściwie podróżowania rodziców z dziećmi.Wielu z nas zapewne zastanawia się gdzie udać się wraz z dziećmi na zbliżające się wakacje? Pogoda dopisuje miejsc do zwiedzania bardzo dużo a ja chciałabym poruszyć swój najbliższy region Podkarpacki i zachęcić do pisania wszystkich rodziców. Może ktoś z was zna jakieś ciekawe miejsca na Podkarpaciu do zwiedzania dla dzieci?

Witajcie, Też jestem mamą z Podkarpacia. Faktycznie ciężko jest znaleźć ciekawe miejsce na wycieczkę dla dzieci na Podkarpaciu. Ja też szukałam w internecie, ale nie ma tam za bardzo informacji na ten temat. Niedawno powstała nowa strona internetowa Gdziecko.pl i tam można znaleźć wiele atrakcji dla takich mam jak my, codziennie jest aktualizowana, więc możesz tam sobie zobaczyć. Pozdrawiam Aga, mama Tomka i Oliwii

Gość gość
Ja jestem z Białegostoku, u nas w okolicy jest dużo ciekawych miejsc na wycieczki, ale wszystkie pomysły wyczerpujemy w weekendy. Na wakacje wybieramy się jak co roku - w lipcu nad morze, w sierpniu w góry. Chętnie poczytam o ciekawych miejscach, czasami planuję wycieczkę/wakacje i brakuje mi nowych punktów na trasie.