Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Relattywista

"Jakes bracie frajer, to sie zen!"

Polecane posty

Gość Relattywista

Jesli masz dosyc seksu, to najwyzsza pora. Bo od swojej dostaniesz pod wydzialke, a od innych juz ci nie wolno. Za to bedziesz mial w domu krzykliwe i smierdzace bachory. Wiec jesli tego chcesz to juz! Na pewno znajdzie sie jakas chetna na upolowanie jelenia!

Gość gość
Ja mam dzieci nie bachory, bachory to rodzą się u wieśniaków. Jednak prawdę muszę przyznać, seks to rzadka przyjemność :( coś w rodzaju nagrody i kary wydaje mi się, że 98% mężatek nie ma ochoty tylko poczucie obowiązku że trzeba się czasem wypiąć. Wychodzi na to, że jestem frajerem

Gość gość
Rescator przestań w końcu p/i/e/r/d/o/l/i/ć od rzeczy i znikaj stąd, a nie trollujesz z drugiego konta bo na jednym cię pogonili jak wszawego kundla :D

Gość Relattywista
@gość dziś Rescator przestań w końcu p/i/e/r/d/o/l/i/ć od rzeczy i znikaj stąd, a nie trollujesz z drugiego konta bo na jednym cię pogonili jak wszawego kundla xxx Nie gosciu, to ty stad w*********j, jak nie masz nic do powiedzenia na temat. A jak ci sie nie podoba co pisze, to zamelduj swojemu koniowi, zanim go zaczniesz walic!