Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta2501

Owulacja, czy sie udalo?

Polecane posty

Gość Marta2501

Cześć dziewczyny. Od kilku dni, a wlasciwie od 7 dc robie testy owulacyjne, poniewaz staram sie o dziecko, a wczesniej w "okresie" owulacyji (wedlug kalendarza, ktory oblicza dni plodne) nie udawalo mi sie zajsc w ciaze. Dzisiaj mam 20 dc i wreszcie pokazaly sie na tescie 2 kreski, a wiec dzisiaj podbno mam owulacje ;p czy jezeli przed wczoraj kochalam sie z narzeczonym a dzisiaj ją mam to są szanse na zajscie w ciaze? pytam dlatego, ze nie wiem czy dzisiaj bede miala mozliwosc kochania sie z moim mezczyzna.

Gość gość
Mało seksu ale moze jednak. Mowię tak dlatego ze sama zaszłam w ciąże niespodziewanie, seks w sobotę rano a test owu pokazał dwie kreski w pon, czyli owu była pewnie we wtorek. Jestem w ciazy, plemniki przetrwały.

Gość Marta2501
Seks praktycznie codziennie bo ta druga kreska od 2 dni wczesniej byla bardzo slabo widoczna i sadzilam, ze owu wlasnie nastapi lada dzien. Mam nadzieje, ze dzisian jednak dojdzie do stosunku i sie uda ;)

Gość gość
Poza tym jeśli masz dzis dwie kreski to do owu dochodzi w ciagu 24h, a nie ze masz dwie kreski i teraz jest. Masz szanse nawet gdyby seksik był jutro.

Gość Marta2501
DZieki za odpowiedz ;)

Gość gość
jest taka możliwość :) Ale nie wiem czy bardziej nie opłacałoby Ci się kupić testera na ślinę np Afrodyty bo jest wielokrotnego użytku. Można go stosować przez ok 2 lata

Gość 25marta01
Jestem zadowolona z tych co mam i nie sa az takie drogie ;) mam nadzieje, ze nie bede ich juz potrzebowac

Gość gość
Dziecko z narzeczonym...:/I na cholere robisz te testy i sie nakrecasz?zaraz bedzie lament,ze sie nie udalo:/

Gość 25marta01
Po pierwsze po to zeby sie dowiedziec czy w ogole jajeczkuje. Po drugie jakis porblem jest w tym, ze narzeczony? A po trzecie uda sie to super a jak nie to kiedy indziej ;)