Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski przegra

Polecane posty

Gość gość

Choć oddam na niego głos to wiem, że przegra był za mało wyrazisty, nie chwalił się że coś zrobił, narobił trochę obciachu (szogun, bul). Jest mdłym człowiekiem bez charyzmy i niewiele zrobił w swojej kadencji. Głosuje na niego z przekonania, jestem lewicowym elektoratem i bliżej lewicy on jest a Duda to prawicowiec z udawanym lewicowym poglądem to kłamstwo i hipokryzja, prawica to otwieranie rynków a nie dawanie z kasy Państwowej ale wygra bo większość Polaków to zawistni hipokryci.

Gość gość
Narobil obciachu i zaglosujesz na niego ? Masz lewicowe poglądów to poszukaj co Duda mówił wczoraj o budowie tańszych mieszkań. Mówił z sensem .Ma dobry pomysł

Gość gość
Tez głosuje na Komorowskiego. Nie wierze ze Duda może cos zrobic dobrego. PiS juz pokazał co potrafi. Tylko szczuc ludzi i w dodatku są przeciwni wolnemu handlowi i liberyzacji. Myślą ze państwo będzie najlepiej zarządzać państwowym majątkiem. To głupota. Skończymy jak Węgrzy albo Rosjanie

Gość gość
Dla mnie PiS to Pawłowicz, Wróbel, Macierewicz, Kurski (skoczek), i ojciec Rydzyk.

Gość gość
liberyzacja to pojecie lewicowe liberyzacja jest zabroniona w kosciele i dla tego bzdury piszesz nie masz pojecia jak reszta lewicy Dr Michael Jones o lewicy https://www.youtube.com/watch?v=-uiUkmJxd3E

Gość gość
tylko ze rosjanie wegrzy dobrze skonczyli nie maja rzadnego długo bo obnizyli podatki

Gość gość
liberalizacja w innych dziedzinach życia niż gospodarka. Odcięcie się od kościoła, nie włażenie do łóżka pedałom i lesbijkom o to chodzi. Jesteś właśnie typowym prawicowcem naubliżać i się zmyć. Nie zmylisz mnie :D

Gość gość
Szwecja, Norwegia, Dania...lewicowe rządy i co? Najlepszy poziom życia. Tylko tam nie ma tylu hipokrytów co tu :( brzydzę się hipokryzją i cwaniactwem.

Gość gość
Na Węgrzech jest bieda az piszczy. Jarek nam zrobi drugi Budapeszt