Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GDA_29_on

Gdańsk poznam atrakcyjną dziewczynę zapłacę

Polecane posty

Gość GDA_29_on

Jak w temacie, mam 29 lat, jestem z Gdańska. Nudzi mi się strasznie, ciągle jestem sam, małe szanse na poznacie jakiejś fajnej dziewczyny, więc chętnie zapłacę atrakcyjnej dziewczynie za miłe chwile spędzone razem :) Tak, wiem, mógłbym pójść do burdelu, ale to nie dla mnie, nigdy tam nie byłem i nie zamierzam chodzić. Nie uważam też takiej formy sponsoringu za prostytucję i nigdy nie będę Cię tak traktował. Wiadomo, że ani Ty, ani ja nie pójdziemy do łózka z kimś, kto nas odrzuca, także naturalne jest, że wcześniej jakaś wymiana zdjęć, potem spotkanie na kawę, piwo, aby pogadać. Stawki do ustalenia.

Gość lenka6898
Hej podoba mi się jak podszedłeś do tej sprawy chociaż ktoś normalny na tym forum..

dziękuję Lenka. założyłem na szybkości jakiegoś maila, gdyby może jakaś dziewczyna chciała nawiązać kontakt: ploplop001@gmail.com

Gość gość
Tylko przegiełeś z tym płaceniem bo jeśli znajdziesz jakąś naprawdę fajną laskę, która będzie chciała też się zabawić to ją tym zrazisz do siebie.. Bo poczuje się jak dziwwka...

jeśli przez tyle lat nie poznałem żadnej atrakcyjnej dziewczyny, która chciałaby się tylko zabawić, to wątpię, aby teraz nagle taka miała się pojawić :)

Faktycznie wydajesz się inteligentny i kulturalny na tle tego forum dlatego tym bardziej dziwię się, że chcesz płacić za seks. Może po prostu najpierw spróbuj tutaj znaleźć kogoś normalnego...

Gość gośćlenka6898
Za pieniądze na pewno nie znajdziesz żadnej fajnej dziewczyny..

Gość gość
Dziewczyny uwazajcie by nie byc brutalnie zgwalcone grupowo,bo roznie bywa.

ale ja nie chcę nikogo gwałcić. a to, że dziewczyny powinny uważać, to prawda. w sieci nigdy nic nie wiadomo. pełno p******w.

Gość gość
jestem zainteresowana o ile cie na mnie stac