Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocszybko

infekcja

Polecane posty

Gość pomocszybko

Jakis czas borykam sie z grzybica pochwy . Na kolejny nawrót ginekolog przepisała mi metronidazol , który jednak jest na zakażenia bakteryjne , ponadto może wywołac grzybice . Nie wiem czy mam brac ten lek ,czy mi pomoże czy jednak zaszkodzi ? Miał ktoąś podobne doświadczenie , co radzicie?

Gość gość
Zmien ginekologa, ta jak widac nie ma pojecia o leczeniu.

Gość gość
tak zmień lekarza!!! zaglądam od czasu do czasu na forum, lubie czytać opinie innych ale czasami to naprawdę łapę się za głowe i kiwam z niedowierzaniem z czym drogie panie musimy się zmagać i że czasami nawet lekarz nie radzi sobie z problemem. Ostatnio bliski jest mi temat infekcji intymnych, bo złapałam jakiegoś syfa po szpitalu ale wzięłam sprawdzony przeze mnie iladian i po upławach ani śladu. Z forum wiem że dużo jest kobiet które notorycznie cierpią na powracające się tego typu infekcje i bardzo ale to bardzo im współczuje. Nic więcej nie jestem w stanie poradzić bo się nie znam i cieszę się że należe do grona kobiet którym pomaga lek bez recepty. Koleżanko Tobie jedyne co mogę poradzić to poszukanie dobrego gin, popytaj koleżanek. 3 mam kciuki i duuużo zdrowia

Gość helpp
Tak z tym , że ona przepiała mi to na nadżerke , tak myśle . Ale mimo uzywania i dodatkowo lacibios femina , jest ciagle tak samo . Czy moge poprosic ja o jakis lek przeciwgrzybiczy ?

Gość pomocszybko
Moze objasnie , bo miałam robioną cytologie i moze po prostu dala mi ten lek na nadzerke . szkoda ze bez oslony . ale nie chce sie meczyc z ta grzybica juz , dlatego jutro do niej jade ipoprosze zmiany leku i przepisania czegos w kierunku grzybicy np, powiem ze metranidazol zle na mnie dziala i ze praktycznie sie nie rozpuszcza wiec...