Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko ciąża po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

Kiedy się zdecydowalyscie na kolejną ciąże po poronieniu? W czerwcu będę trzy miesiące po poronieniu i lekarz kazał brać Inofem i od czerwca zacząć się starać. Nie miałyście problemu z zajściem w ciążę?

Gość gość
Ja jestem dzisiaj miesiąc po poronieniu. Czekam na pierwszą @ i po niej od razu zaczynamy starania. o ile będę mogła. Chciała bym się Ciebie zapytać jak to było przed pierwszą? Bo ja czasami czuję się jak bym znów była w ciąży czy to normalne? Bolą mnie sutki i lekko ciągnie mnie brzuch. też tak miałaś?

Gość gość
Ja po poronieniu i zabiegu 3 miesiące później bylam juz w ciąży :) po pierwszej ciąży dlugo hormony sie utrzymują stad uczucie ze znowu w ciąży jestes

Gość gość
Pierwsza ciąża, starania ok pół roku- poronienia (8tydz-łyżeczkowanie), odczekałam dwa cykle w 3 dostałam luteinę po owulacji, zaszłam od razu ciąża prawidłowa. Luteinę przynajmniej do 12 tyg.

Gość gość
Poroniłam w 5 tc sama się oczyściłam. nie miałam łyżeczkowania. 16.04 robiłam bete i jeszcze mi się utrzymywała w poniedziałek 20 już spadła do 0,16 czy możliwe żebym jeszcze tak się czuła? Kurcze nie wiem mam dzisiaj strasznego doła i siedzę przed kompem i płacze :( chyba zrobię test... Nie wiem ale jakoś jak przychodzi dzień taki jak dziś czyli miesiąc po tyk zdarzeniu to jakoś nie wiem ale nie mogę sobie poradzić. tak na codzień jest ok ale te daty mnie dołują i wszytko wraca :(

Gość gość
W listopadzie lyzeczkowanie. Po pierwszym okresie lekarz pozwolil sie starac,ale zaszlam dopiero w czerwcu. Ciaza donoszona.

Gość gość
To ja autorka. Ja pierwszy okres po zabiegu dostałam po 44 dniach teraz czekam na drugi A dziś 27 dc. W sumie 5 Czerwca mija 3 miesiące I możemy się starać. Ja juz mam jedno dziecko wiec ta strata nie jest tak Odczuwalna mimo że cały czas o tym myślę. Te tabletki mają pozytywne opinie i kobiety chwala sobie je.

Gość gość
U nas poronienie pod koniec grudnia 2013, a zdrowa dziewczynka urodziła się pod koniec października 2014 :-)

Gość gość
Witam, ja mialam ciąze obumarła w lutym i od marca zaczelismy sie starac od nowa, poki co mam dostac okres za 3 dni, ale test postanowilam juz zrobic i widac blada druga kreseczke:) jest nadzieja ale zarazem obawa zeby dalej nie stracic ciazy

Gość gość
ja rozumiem ze macie szal macicy ale poczekac min 6 miesiecy/oczyscic sie i do d ziela dladobra serio nie od razu ludzie/macie troche oleju?