Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak uroda ma znaczenie w zyciu

Polecane posty

Gość gość

Odkad wyładniałam ( schudlam i ogolnie wygladam lepiej) to ludzie np ze studiow sa dla mnie milsi, od razu znalazłam kolezanki, zdarza sie ,że obcy faceci mnie prosza o numer np w autobusie ostatnio, w ogóle ludzie do mnie zagadują i sa bardziej rozmowni, jak byłam brzydsza to może nie byli też dla mnie jacyś chamscy, ale teraz jakby wszyscy stali się milsi niż byli... Nigdy nie byłam brzydulą, ale wtedy wygladałam przeciętnie, a teraz stałam się ładna i widzę roznice

Gość gość
Ile schudłas ?

Gość gość
11 kilo, ale w ogólnie wzięłam się za siebie, bardziej o siebie dbam nie byłam grubaską, ale miałam trochę nadwagi, a teraz jestem bardzo szczupła, mam nadzieje tylko ,że nie powroce juz do dawnej wagi

Gość gość
Ja jak byłam bardzo brzydka to było w gimnazjum i liceum oraz podstawówce niestety - wiem dość długo. Wystarczyła zmiana fryzury, zmiana stylu itp. nie miałam operacji żadnych bez przesady- od razu mam powodzenie. Uroda jest bardzo ważna

Gość gość
Niektorzy potrzebuja operacji np jak maja wielki nos itd ale ja nie mam nic przeciwko operacjom, jakbym sama potrzebowała to bym sobie zrobiła, ale czasami wystarczy sie wziac za siebie, naprawde jeszcze ze 4 miesiace temu wygladałam o wiele gorzej niz teraz, nadal nie jestem jakimś ideałem, ale jestem ładna teraz ,a wtedy byłam przecietna. az to jest nie do uwierzenia jak sie zmieniło nastawienie ludzi do mnie, np wcześniej nikt do mnie obcy nie zagadywał ,a teraz sie to zdarza, w ciagu miesiąca dwoch facetow mnie zaczepiło zupełnie obcych i chcieli numer... wczesniej to sie nie zdarzało. owszem ktos sie tam mna interesował ,ale nie miałam takiego powodzenia

Gość gość
ja jestem ładna od zawsze i widzę różnice między mną, a moja koleżankom, fakt uroda ma wielkie znaczenie, nawet jak chcesz przejść przez głupią jezdnię, koszmar, ale inteligencje mało kto ceni w kobiecie:(

Gość gość
Niektorzy potrzebuja operacji np jak maja wielki nos itd ale ja nie mam nic przeciwko operacjom, jakbym sama potrzebowała to bym sobie zrobiła, ale czasami wystarczy sie wziac za siebie, naprawde jeszcze ze 4 miesiace temu wygladałam o wiele gorzej niz teraz, nadal nie jestem jakimś ideałem, ale jestem ładna teraz ,a wtedy byłam przecietna. az to jest nie do uwierzenia jak sie zmieniło nastawienie ludzi do mnie, np wcześniej nikt do mnie obcy nie zagadywał ,a teraz sie to zdarza, w ciagu miesiąca dwoch facetow mnie zaczepiło zupełnie obcych i chcieli numer... wczesniej to sie nie zdarzało. owszem ktos sie tam mna interesował ,ale nie miałam takiego powodzenia

Gość gość
A podobno faceci lubią puszyste,to kłamstwo wystarczy schudnąć i już problemy z brakiem powodzenia mijają...

Gość gość
nie lubią puszystych, uwierz mi , jak byłam "puszysta" czy jak woli gruba to byłam przeźroczysta dla facetów. Rzadko sie komuś podobałam, a jak teraz jestem szczupla- nawet mam lekka niedowage, to nagle powodzenie sie pojawiło. Martwie sie tylko czy uda mi sie taka wage utrzymac

Gość gość
Wiem bo sama jestem gruba,i zdarzało mi się słyszec także przykre komentarze.

Gość gość
Się obudziłaś dopiero

teraz juz wiecie dlaczego w podaniach o prace :)tak wazne jest foto?:D:D:D:D:D:

Gość gość
MMartha ale to zależy,jeśli szefowa jest kobieta to jest na odwrót ,to faceci musza się podobac a kobiety nie mogą atrakcuyjniejsze i szczuplejsze od szefowej :)