Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy narod bez godnosci

Polecane posty

pulchny to co wyczynia tu małolactwo teoretycznie nie ma nic wspólnego z lewactwem ale w praktyce ich zboczone i wulgarne tematy są swobodnie zostawiane z wulgaryzmami w nagłówkach a tematy wartościowe są kasowane przekonałam się ostatnio o tym, kiedy jedna mama chłopczyka z zespołem downa tutaj opisywał swoje przeboje w sklepie usunęli jej trzy tematy a promocja bezwartościowych tematów trwa nadal gdyby to forum nie było lewackie miałoby jakiś minimalny kręgosłup moralny a jak jest każdy widzi :(

Gość gość
gość dziś Wartość człowieka zależy wyłącznie od pozycji społecznej a nie od wartości duchowych. Płytki,prymitywny naród. x zgadza sie, wartość człowieka zależy od pozycji społecznej tylko jak to sie ma w polskiej rzeczywistości?:-O Wysoką pozycje w polskim spoleczństwie mają w 82% potomkowie największego gufna jakie można bylo znaleźć na terytorium Polski, tak były dobierane "elity" komunistyczne w 1945 roku - donosiciele, kryminaliści, złodzieje i debile i w większości przedstawiciele mniejszości etnicznych Tak jak w każdym kraju kolonialnym, menda ktora robila laske żołnierzom okupacyjnym robila kariere:-O W Afryce to byli mulaci, już ich wogóle nie ma w elitach krajów afrykańskich, nmówi ci to coś autorko? :-D ps. wasz czas dobiega końca :classic_cool:

Gość gość
Nic mi to nie mowi

Gość gość
Jak chcesz sobie popluc to masz lusterko

Gość AK3435
Niestety, to smutne, ale coraz więcej ludzi nie ma pojecia co to jest godność, więc nie zachowują się godnie. Uśpione sumienia, tylko pieniądz się liczy, dla pieniędzy pozbywamy się godności, i przychodzi to łatwo zwłaszcza ludzion prymitywnym, bez charakeru, genetycznie skłonnych do złego. Natrafiłam na historie pewnej „rodziny“ w której matka z nienawiści i zawiści do jednego z dzieci namówiła inne aby okradło siostrę. I tak też się stało, wyjątkowy przykład braku godności, kryminalna enegia, genetyczne predyspozycje do kradzieży (ze strony ojca). Ciekawa historia: teksty po wpisie: Barbara Kasiczak oszustka Włos cierpnie na głowie