Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kupujcie wozka bebetto!

Polecane posty

Gość gość

Dzis na spacerze odkrecila sie srubka i rozlecial stelaz! Wozek byl nowy ze sklepu za 1700zl! Zenada. Ostrzegam.

Gość gość
A ja mam i jestem zadowolona :-)

Gość gość
takich komentarzy w necie jest sporo, dlatego ja mimo że baardzo mi się podoba nowy wózek Bebetto - model torino, jednak zrezygnowałam i wybrałam sprawdzony baby design lupo comfort. Pociesz się, bo mojej koleżance pękła rana z bebetto

Gość gość
ja mam i uzywalismy 11 miesięcy - gondole potem spacerowke i nic się nie dzialo, swietnie jeździ na każdej powierzchni. teraz przeslismy po prostu na parasolke żeby było lżej, a wózek zostawiliśmy dla drugiego dziecka, które już w drodze ;) ja polecam. z reszta jest na gwarancji, wiec jak sa jakies usterki to się zgłasza i juz

Gość gość
ja też mam bebetto (luca) te wózki to bubel, gondola była ok, na spacerówkę nie zwracałam uwagi, nie lubię tego wózka, a kosz na dole w b luca mały jak mój portfelik, nic tam nie mieszczę. buda od spacerówki to prowizorka, wszystkie bebechy widać, buda jest z cienkich drucików,,, ehhh koszmar. sprzedam ten chłam i przy 2 dziecku kupuję inny, nie ważne że używany (emmaljunga), ale wolę używany dobrej jakości, niż polski plastik.

Gość gość
i szczerze zazdroszczę ci że się rozpadł, bo ja bym się cieszyła, szybko kupiłabym nowy i pozbyła się tego. a gwarancja trwa tylko 1 rok więc na 2 dziecko raczej nie starczy