Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam karmiacych piersia.

Polecane posty

Gość gość

Czytam często na forum ze karmicie dziecko w łóżku i spicie dalej. Ciekawi mnie jak to jest zorganizowane. Mam niewielkie piersi, gdy ja i syn leczymy na boku to piers mu co chwile ucieka. W dodatku przecież jakbym chciala spać karmić to z drugiej piersi mi cienkie mleko - zakładacie do spania stanik i wkładki?

Gość gość
Mojej corce piers nie icieka. Najlepiej jak jest juz troche oprozniona,bo taka pelna mleka zaytka jej nosek. Niestety tak- spie w staniku do karmienia. Odpinam klapke i karmie,w drugiej miseczce jest wkladka laktacyjna. Teraz juz nie karmie na spiocha,karmilam jak corka byla noworodkiem i ssala bardzo dlugo- ok 40min. Teraz ma 2 miesiace. Ssie 5min i dalej spi. Stanik i tak mam zawsze,bo jak napisalas podczas karmienia z drugiej piersi leci mleko.

Gość gość
Śpię w staniku, też mam duże piersi i nie mam problemu.... I obie jesteśmy wyspane:-)

Gość gość
przez pierwsze 2 miesiące zakładałam do spania stanik i wkładki bo inaczej byłabym cała zalana mlekiem, teraz laktacja się unormowała i po problemie, mokrych plam nie ma. Co do karmienia to ja też mam niewielkie piersi i nie lubię karmić w pozycji leżącej bo pierś ucieka i dziecko się denerwuje i wybudza, karmię w klasycznej, jestem tak na półleżąco , dziecko na brzuchu i jest ok

Gość gość
Jak to dziecko na brzuchu? Lezy na Tobie?