Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania9595

Jakie kosmetyki

Polecane posty

Witam :) Ciekawi mnie jakie kosmetyki używacie. Dla mnie najlepsze są produkty marki hebe (http://www.hebe.pl/). Są delikatne i nie podrażniają mojej skóry, a po za tym nie drogo kosztują :D A jakie wy używacie produkty ?? :)

Gość gość
Używam tylko ziajkę i starą tradycyjną niwejkę. Wiem, że na nic nie działają, bo są w nich śladowe ilości składników aktywnych, ale za to mi nie szkodzą.

Gość gość
ja używam różnych kosmetyków, większość zamawiam przez internet , głównie z i-style.pl

Gość gość
banda spamerskich poyebów obsraanych :o

Gość gość
Ty na pewno za chwilę sam zarzucisz spamem.

nie wiedziałam, że hebe ma kosmetyki pod swoją marką, myślałam że to drogeria :P parę razy zdarzyło mi się coś tam kupić, czego nie mogłam znaleźć nigdzie indziej..

Gość gość
Hebe jest spoko, zwłaszcza, ze robią często promocje. Teraz na lakiery do paznokci Rimmel. Akurat na lato. Ciekawe, co będzie następne ;)

Dużo kosmetyków robię sobie sama;) a jeśli coś kupuję to nie patrzę na markę, a na skład;)

Gość gość
Witajcie, nie postrzegajcie skóry tylko jako zewnętrzną osłonę, trzeba także zadbać od środka. Ja osobiście od jakiegoś czasu sprowadzałam sobie Flax Omega 3 od Avity. Jednak od niedawna na szczęście można kupić ten suplement w Polsce na avitapolska.pl znajdziecie więcej informacji. BŁAGAM NIE POSTRZEGAJCIE DBANIA O SKÓRĘ TYLKO PRZEZ PRYZMAT MEDIALNYCH REKLAM KREMÓW, OLEJKÓW I MLECZEK!

Ja lubię kosmetyki firmy Himalaya, zwłaszcza szampony i odżywkę ułatwiające rozczesywanie włosów.

Gość gość
moim odkryciem są kosmetyki z olejem konopnym India Cosmetics

używam wiele i różnych kosmetyków więc trudno wskazać jeden:( zakupy z kolorówki i pielęgnacji włosów robię tu http://trena.pl/, poleciłam mi ten sklep kumpela, która ma bzika na punkcie swoich włosów i wiedziała, co mówi :) jest tu mnóstwo profesjonalnych kosmetyków do włosów, których nie znalazłam w stacjonarnych drogeriach, zajrzyjcie :)

Gość gość
srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo! srreena spamerska piiizdo!