Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ktosiek super gość

Jakaś pani do pogaduszek

Polecane posty

przez @, o wszystkim i o niczym, a najlepiej o TYM :P Niekoniecznie teraz, najlepiej gdyby któraś miała ochotę na częstsze pogaduszki raz na jakiś czas :) ktosiekwaw@gmail.com

Gość gość
Z kąd ty?

Gość gość
@ ktosiekwaw faktycznie ciezko stwierdzil - w koncu WAW moze Katowice? Albo Gdansk? ps: w innych kwestiach inteligencji tez tak wymiatasz? ssiesz chociaz dobrze?

Coś o sobie .. hmmm Facet (oczywiście :P), 26 lat, okolice warszawy. Uwielbiam kino - różne gatunki (poza musicalami xD). Raczej otwarty, przeważnie szczery (często powiem coś, zanim pomyśle czy wypada). Cała masa różnych wad ... tyle w skrócie :P

Gość gość z ukrycia
Angina a może ja? koke@poczta.fm Nie pożałujesz,lubię lizać anusy👄

Gość gość
"z kontowni" slownik! gimbusie slownik jezyka ojczystego ktos tu ma fobie, kokej olal?? o jej stafik nie chcial przeleciec nastolatki?? pewnie mu nie stawal na twoj widok, pieprzony dziad onanista:) ktosiu wiesz, moj prosty chlopcze, to tak nie dziala nie napalimy sie na ciebie, bo ty tak chcesz poza tym jak ty masz 26 to ja jestem dziewica chyba , ze edukacja naprawde zeszla na psy i wyartykuowanie prostego zdania w ojczystym jezyku jest prawdziwym wyzwaniem to ile masz chlopczyku,, 16? jestescie prosci w obsludze , i prosto sobie dodajecie

"mam 12 i pół" - odnośnie wieku Odnoszę wrażenie że piszesz do dwóch różnych osób xD Masz dziwny problem :P Fajnie że jesteś dziewicą, to się chwali :)