Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiamała92

chciałabym się zapisać na kurs angielskiego

Polecane posty

Gość kasiamała92

co polecacie? najlepiej kurs z native , jakie ceny ? Warszawa albo Poznań

Gość gość
Tani kurs obciagania ,umnie. Wchodzisz?:-P

Gość gość
angielskiego buraku , czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Dobrze czytam kotku. Ale ty sie nadajesz tylko na kurs obciagania:-P

Gość kasiamała92
kurs angielskiego, tylko poważnie

Gość gość gość

Ja znam świetny kurs angielskiego tak dla początkujących jak i bardziej zaawansowanych :) Angloville to taka szkoła gdize nie używa się książek czy nie uczy pamiięciowo. Super podejscie z super efektami nauki :)

Gość MiaS

Z doświadczenia mogę polecić tutlo. Lekcje odbywasz online, więc nie tracisz czasu na dojazdy. Struktura lekcji bardzo przystępna- łatwo zachować koncentrację i chęci do nauki. Dużą zaletą sa tez lektorzy, którzy fajnie podchodzą do nauki i potrafią zachęcić. 

Gość gość

jeżeli chcesz podszkolić swoje umiejętności w rozmowie, polecam wyjazd na obóz językowy, są różne szkoły, które coś takiego organizują, na przykład Angloville, wyjeżdżasz na 6 dni na taki obóz, czy to za granicę, czy do nas pod Warszawę, masz non stop kontakt z native speakerami, jesteś otoczony/a językiem obcym z każdej strony... nie sposób nie nauczyć się czegoś w takim środowisku! 

Gość Mattyyylda

Ja raczej polecałabym TUTLO - wygodnie, fajnie i z domu czy pracy. Mi bardzo pomogły takie lekcje.

Gość Mattyyylda

Mnie też nie przekonuje idea takiego wyjazdu, wolę systematycznie a dłużej uczyc się języka by odważyć się na tyle, żeby go spokojnie samej używać. Dlatego tutlo jest dla mnie super rozwiązaniem.

Gość Franka

Tez zdecydowałam się na szkole TUTLO ponieważ mogę się uczuć w każdym momencie gdy mam dostęp do komputera lub laptopa i wifi :)

Gość gość

tez polecam Angloville i ich Angielską Wioskę! super wyjazd, świetna inwestycja w przyszłość i przygotowanie do ustnych egzaminów

Gość gość

polecam Agloville i ich Angielską Wioskę - 6-dniowy obóz na którym przełamiesz swoje bariery językowe, angielski chłoniesz z otoczenia oraz oczywiście z rozmów z native speakerami oraz poznajesz świetnych ludzi z różnych krajów anglojęzycznych 

Gość Anka

Ja ze swojej strony polecam kurs języka angielskiego w Krakowie w szkole Poliglota, która znajduję się na ulicy  Długiej 88. Ja osobiscie wybrałam pakiet Angielski konwersacje czyli  40 lekcji z lektorem brytyjskim. Jak dla mnie  taka opcja jest najlepsza i uczę się szybciej. 

Gość gość
Dnia 16.05.2015 o 11:35, Gość kasiamała92 napisał:

ja polecam obóz językowy, teraz bardzo popularna jest Angielska Wioska - obóz, w którym czujesz się, jakbyś była za granicą, w otoczeniu native speakerów, którzy zachęcając Cię do rozmowy pomagają przełamać barierę językową i nabrać pewności siebie

Gość Zegnam81
3 minuty temu, madzia napisał:

najlepsza to jest angielska wioska z angloville, kursy na wysokim poziomie, dzięki takiemu kursowi zyskałam pewność siebie  , łatwość w rozmowach, native speaker bardzo cierpliwi i pomocni , w ciągu 6 dni bardzo dużo można się nauczyć .

WYpjerdalaj stond ty stara,zdesperowana ...o...

polecam pod Warszawą Angielską Wioskę, jest to właśnie obóz językowy z native speakerami, na pewno Ci się spodoba