Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy jaka spacerówkę parasolkę polecacie dla 2latka

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w miescie chodniki sa jakie sa w niektórych miejscach dobre w niektórych ledwo ledwo da rade przejechać.duzo spacerujemy szczególnie jak jest ciepło jaka spacerowka wg was byłaby odpowiednia??

Gość gość
Dla 2- latka??? Boszzzzzssssszzz, przecież kafeteryjne dzieciaki jeżdżą w wózka do max 1 roku. Ułomne to dziecko, czy jak?:) Ps. Ironia, nie mogłam się oprzeć, sorki:) (chociaż pewnie właśnie podobne rzeczy zaczną pisać, kochane kafeterianki)

Gość gość
Nie to ja jestem ulomna:)i leniwa do tego bo wożę niespełna 2latka w wózku:)swoja droga te mamuśki chyba z kosmosu sa bo jak żyje dziecko w tym wieku bez wózka widziałam max 3razy:p

Gość gość
Ja osobiście znam kobietę, która starsze dziecko woziła w wózku tylko 11 miesięcy, bo musiał się go zrzec, na rzecz młodszego dziecka. Dla mnie to dziwne, kupiłabym przynajmniej dostawkę. Ja mam dwa wózki baby jogger gt, a taki lżejszy to babyzen yoyo. Dziecko prawie 2 lata. Z takich typowych parasolek to Maclareny są dobre.

Gość gość
A co sądzicie o spacerówkach espiro??

Gość gość
My mieszkamy na zamkniętym osiedlu i tu są niezłe chodniki, no ale wiadomo zawsze krawężniki są. Mamy typową parasolkę, ale ja nie jestem zadowolona z niej, bo jest może i kompaktowa, ale nie ma pompowanych kół i nie jeździ się zbyt płynnie. Dlatego na spacery zawsze bierzemy spacerówkę z wielofunkcyjnego wózka, bo wygodniej się prowadzi, jest większa, wygodniejsza, ma dobre amortyzatory i po prostu płynniej się jeździ. Parasol tylko do auta na wypady, nie nadaje się na co dzień wg mnie. A mam baby design. Jeżeli potrzebujesz porządnej spacerówki parasolki, to tylko na pompowanych kołach, ale nie wiem, czy takie robią.

Gość gość
a ty tylko po swoim zjebistym zamknietym osiedlu z dzieckiem jezdzisz na spacery? osz fak...

Gość gość
nie jest z******te. wszędzie jest bardzo daleko po prostu, mieszkam na wygwizdowie i nic ciekawego tu nie ma. Żeby dostać się do sklepu, to trzeba jechać autem. Osiedle jest ogromne, z jednego końca na drugi idzie się 30 min, więc owszem, głównie po osiedlu jeżdżę :P

Gość gość
Tanie wózki dla dzieci spacerowe i wielofunkcyjne dostępne na www.jlbaltic.istore.pl polecam

Gość gość
Ja polecam Easygo Nitro. Idealnie nadaje się na zakupy, czy wyjazdy wakacyjne. Kupiłam go, bo jest to jeden z wózków typu parasolka, który posiada regulowane oparcie :)