Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie portale?

Polecane posty

Gość gość

jakie portale randkowe albo przyjacielskie, o ile takie istnieją;) gdzie można kogoś poznać pogadać.. polecacie.. oprócz symaptii, i zaadoptuj faceta.. tam już skończyłam swoją kadencje

Gość eeee31
ja jestem na badoo i sympatii, wszedzie są dupki ktore szukaja wrazen, wlasnie przed chwila wchodze na badoo a tu zaglądną mąż mojej koelzanki ze szkoły. no porazka jakas. wiec uwazaj bo wszedzie są sciemniacze :)

Gość jorge
Może tutaj? ;)

Gość gość
wiem uważam już urzęduje tam od jakiegoś czasu i zdązyłam się zoerientować, w sumie to sama wchodzę tam dla rozrywki.. lubię zwodzić facetów przybierać różne role, i patrzeć jak się nakręcają.. mam nad nimi wladze i przy okazjio podnoszę sobie swoje ego.. no nieważne.. , ale badoo to tam takie wieśniactwo symaptia troszkę też mi się tak kojarzy zaadopruj jest nawet fajne.. ale nie ma tam już nikogo ciekawego.. co do oszustów to masz rację.. ja osttanio spotkałam, znajomeo z mojego miasat który od kiluku lat ma dziewczyne i widzę że jest często online.. tak więc masakra..

Gość gość
Tutaj to nie polecam :)

Gość gość
gość dziś wchodzę tam dla rozrywki.. lubię zwodzić facetów przybierać różne role, i patrzeć jak się nakręcają.. mam nad nimi wladze i przy okazjio podnoszę sobie swoje ego.. no nieważne.. , Dziewczyno ....a może dziecko...czy jesteś w pełni świadoma tego co robisz? Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że los lubi płatać figle i być przewrotnym. To co komuś dasz wróci do ciebie , z energiami nie można żartować ani bawić się dla rozrywki. Jeżeli podnieca cię aktorstwo zacznij się szkolić w tym kierunku, występy na scenie sprawią ci radość i podbudujesz swoje wątpliwe Ego. Nie igraj z losem bo możesz kiedyś tego żałować.

Gość amjfhak
Wiele jest ciekawych portali. Ostatnio znalazłam o talentach www.utalentowani.pl bardzo ciekawy portal :)