Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile oceniacie dziewczyne ze zdjecia?

Polecane posty

Gość gość
Troche krótkie nogi ale ładna między 8 a 9

Gość gość
9

Gość gość
8 lub nawet 9/10, jestem kobietą i 10 nie dam, bo to jeszcze nie arcydzieło ludzkiego wyglądu, ale dziewczyna jak najbardziej ładna, atrakcyjna.

Gość gość
3/10 prawiku :D zgłosiłam 🖐️

Gość gość
twarz ładna, ale brzydkie, grube nogi jak kolumny 6/10

Gość gość
Nogi normalne, nie każdy musi mieć patyczakowate, fotę wkleiłam i dziewczyna promuje spódnicę Zary :P

Gość gość
"normalne"? haha :D nie, to nie są normalne nogi, u kobiet lubię zgrabne nogi ze szczupłymi łydkami, a nie takie bezkształtne kłody, pewnie sama takie masz :D a między takimi a "patykami" jest jeszcze duuużo miejsca 🖐️

Gość gość
Ale się czepiacie to są normalne kobiece nogi, ja facet to stwierdzam, a figura jest normalna, twarz za to dość ładna

Gość gość
Też mi się nie podobają jej nogi. Brzydkie i grube, zwłaszcza w stosunku do reszty ciała. Za twarz - 8/10, za figurę - 3/10.

Gość gość
Nie mam takich, po prostu nie jestem zawistną babą i wiem, że ludzie mają różne kształty, co nie znaczy, że od razu są brzydcy. Ale nie musimy się w tym zgadzać.

Gość gość
Nogi są wyraźnie krótkie ale faceci się nie znają chociaż jest ładna.

Gość Niedorozwinięty
7

Gość prawictwo pospolite 137
na 7,5 /10

Gość gość
"Ale się czepiacie to są normalne kobiece nogi, ja facet to stwierdzam" x no i co z tego, że nim jesteś? ja też jestem facetem, a jak wyżej napisałem, nie podobają mi się, wolę dłuższe i szczuplejsze

Gość gość
"grube nogi".. Boże, ale mamy spaczony obraz ludzkiego ciała:( przez tą cholerną telewizje, gazety, modelki.. Aż przykro się robi:(

Gość gość
Ale ona ma krótkie nogi.

Gość gość
faceci sie nie czepiaja tak jak kobiety do chudości nóg i długości wiec peezda jesteś a nie facet

Gość gość
Sama jesteś spaczona. Proporcjonalnie ma grube nogi i to jest fakt. Góra chudsza, ramionka szczuplutkie, a nogi jak u osoby z nadwagą.

Gość gość
"peezda" bo lubię popatrzeć na zgrabne nogi? :D kolejna, zakompleksiona słonica :D a faceci na wiele rzeczy potrafią zwracać uwagę wbrew pozorom, ale czytaj dalej cosmopolitany czy inne szity i wierz w te bzdury 🖐️

Gość gość
Jak się dziewczyna całościowo podoba to nie zwracamy uwagi na długość i grubość nóg jeśli nie są jakieś strasznie grube. A kobieta ze zdjęcia ma normalne nogi i figurę i sympatyczną miłą twarz.i mimo że blondynka to mi się podoba.

Gość gość
dla mnie te są grube i po prostu niezgrabne (i to w szpilkach, bez szpilek to już pewnie całkiem beznadzieja) od razu rzuciły mi się w oczy, więc całościowo mi się niezbyt podoba

Gość gość
"peezda" bo lubię popatrzeć na zgrabne nogi? smiech.gif kolejna, zakompleksiona słonica smiech.gif a faceci na wiele rzeczy potrafią zwracać uwagę wbrew pozorom, ale czytaj dalej cosmopolitany czy inne szity i wierz w te bzdury lapka.gif x akurat jestem szczupła, ciekawy czy ty masz taką atletyczną sylwetke :D pewnie jesteś niskim wypierdkiem mamuta z wymaganiami

Gość gość
Spódnica ładna. ...wyżej ją podnieś. ...

Gość gość
Sądzę, że mam chudsze nogi niż ona, ale w ogóle nie zwróciłabym uwagi, że ona ma krótkie i grube, ale też i za konesera czy znawcę nóg się nie mogę uważać, jak dla mnie nogi mają chodzić, samochód jeździć itp.

Gość gość
pravik, tak, te co wkleiłeś mógłbym nazwać zgrabnymi, natomiast takich "ciężkich kłod" nieznoszę

Gość gość
Jak można "nie znosić" jakieś typu budowy nóg :D Rozumiem nie lubić, nie preferować, nie podziwiać. Nie wczuwajcie się zbytnio :)

Gość gość
Na te grube nogi to muszą narzekać baby, faceci nie są tacy porypani:P

Gość prawictwo pospolite 137
wady można zbić zaletami .. Dziewczyna z małymi piersiami może nadrabiać swietnym tyłkiem Poza tym wszyscy ludzie skladają sie z zalet i wad ..