Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

Jak uwieść heteryka

Polecane posty

Gość gość2

Macie jakieś pomysły?

zalezy kto pyta? .. dobrze. nie wazne. powiem w skrocie. jesli jestes mezczyzna, proponuje zrobic z siebie kobiete. jesli kobieta, odwrotnie ;) tak czy siak. bez ingerencji chirurga nie do zrealizowania.

Gość gość2
Kobieca emocjonalność wystarczy...?

Gość gość
Absolutnie nie

Gość gość
Niewielki procent transseksualnych panien pozostaje w stanie "shemale" dlatego właśnie, że w praktyce są to po prostu homoseksualni panowie których nie bardzo obchodzi ich własny imejdż a zaliczają więcej atrakcyjnych panów Oczywiście zwykle dotyczy to pań/nów w branży eskortowej i to małego odsetku ale jest to jakaś opcja, tylko nie wiadomo czy w Polsce bo u nas jest jeszcze blok ogółem na to.

Gość gość2
Bez jaj...

Gość gość
Brak jaj zapewne by pomógł, bo niby gejowo jest dopiero jak się zetkną xD

Gość gość2
Hahaha! No to mam rozwiązanie, nie robić tego od tyłu :P A serio?

Gość gość
To co już powiedziałem. NIestety nie ma prostych przepisów : Zmień ciało albo bardzo pomału podważaj jego wiarę w to, że rodzaj żeński jest wart wysiłku (często nie jest). Potem schlanie go w trupa, najlepszy lodzik jego życia i na pewno zacznie się wahać ;)

Gość gość01
Bzdura :O Dla 100%-go heteryka seks z przedstawicielem własnej płci jest po prostu nie do przejścia (zaliczenia :classic_cool:)

Gość gość
Ale mało kto jest w 100% heteroseksualny lub homoseksualny. U mężczyzn to jednak częstsze, dlatego nie nastrajałbym się na wysokie szanse.

Gość gość01
Chyba coś mieszasz :O Co do Twoich szans - tu się z Tobą zgadzam, nikłe a może albo i niemożliwe :)

Gość gość
Nie jestem autorem tematu, tylko poradzam ;) Wbrew pozorom nie ma wielu osób które są absolutnie fizycznie niezdolne do seksu z własną płcią, to kwestia zarówno wychowania jak i unikalnych czynników. Najczęściej "biseksualizm" objawia się u takich osób tylko względem jednej osoby albo tylko po jakimś kontakcie "ryzykownym" (np. właśnie "złapanie" na transseksualistkę czy trójkąt MMF). Dlatego większości mężyzn i kobiet heteroseksualnych wydaje się, że są hetero w 100% -i odsetek mężczyzn którzy są całkowicie heteroseksualni lub homoseksualni jest wyższy niż u kobiet, które przejawiają nieco mniejszy "upór".

Gość gość01
Nie zgadzam się ale to chyba nic nowego ;) Oczywiście, że fizycznie jesteśmy do tego zdolni i nie tylko do tego :classic_cool:, jednakże pociąg seksualny mamy uwarunkowany genetycznie. Osoby, które utrzymują kontakty seksualne z przedstawicielem własnej płci są biseksualne, choć prawdopodobnie jest to jakoś stopniowane. Wszak zdarza się, iż po interesującym okresie dojrzewania decydują się na wybór jednej z opcji ale to nie wyklucza nieprzewidzianych przygód w późniejszym czasie.

Gość gość01
100%-y heteryk nie eksperymentuje w taki sposób na żadnym etapie swojego życia :)

Gość gość
A to skąd wtedy wie, że jest stuprocentowym! heterykiem?

Gość gość01
Bo go odrzuca na samą myśl? :classic_cool:

Gość gość2
gość2 gość dziś - Też tak myślę, zatem pytam - czy ktoś ma jakieś rady, albo doświadczenia...? Spijanie w trupa odpada, on mi ufa i nie chcę tego zaufania zawieść, biseksualizm w stosunku do jednej (mojej) osoby całkowicie mi wystarczy :P Poczytajcie o skali Kinsey`a, podobno możliwe są wahania o 2 punkty.

Gość gość2
Sorry, niepotrzebnie wetknąłem własny nick do 1-szej linijki, niestety piszę z pomarańczki i nie mogę wyedytować.

Gość gość01
Jak długo się znacie i jaka jest Wasza relacja?

Gość gość2
Znamy się około pół roku, nasza relacja jest koleżeńsko-przyjacielska.

Gość gość01
Trochę krótko. Powiedz, szczerze. Jeśli nie jest homofobem to Ci powie jak do tego podchodzi. Jednak musisz liczyć się z utratą przyjaciela ale będzie to uczciwe i Go nie urazisz. Ja bym tak zrobiła :)

zapytam sie bo lubie czytac madrzejszych hehe skoro padlo stwierdzenie ze sexualnosc mamy uwarunkowana genetycznie jako hetero to skad wzielo sie homo? czy trans? to nie wymysl cywilizacyjny skoro wspominaja o tym najstarsze zapisy. Nie wspomne czym byla milosc heteroseksualna dla starozytnych Gregów czy Rzymian lub czym nadal jest dla dalekiego czy bliskiego wschodu. Owszem dyskryminacje na tym tle obiegly caly swiat za sprawa medialnego rozglosu ale czy aby napewno genetycznie jestesmy 100 % hetero? nie to bym sie znal czy sie lubial sprzeczac ale chyba przychyle sie do opini goscia który niezwykle klarownie podjal walke tlumaczenia i sposobu jakze zmyslnego hehe. Choc swoja droga sam balbym sie o wlasne doopsko z takimi argumentami i zdecydowanie bardziej wole wierzyc w klamstewka hehehe.Zycze gospodarzowi powodzenia w polowaniu

Gość gość2
Nie jest homofobem, dodatkowo wie, że jestem gejem, powiedziałem mu, kiedy zaproponował mi wspólne wynajęcie mieszkania - spytałem wtedy, czy nadal chce to ze mną zrobić. Mieszkamy razem jakiś czas i wydaje się, że mnie unika, ale możliwe, że nastąpiły jakieś zmiany u niego w pracy. Nie wie, że mi się podoba. :( I co teraz? :(

Gość gość2
Homoseksualność jest uwarunkowana, ale czy genetycznie? Raczej hormonalnie już w życiu płodowym jako homo, hetero albo bi.

Gość gość01
Kreduś przepraszam, jeśli w swej ułomności nie wyraziłam się zrozumiale ;) Pociąg seksualny mamy uwarunkowany genetycznie, albo lepiej orientację :) Nie podejmuję się absolutnie, z głębi przekonania o prawie wyboru co jest zgodne z naturą :)

Gość gość01
Współczuję :) Jeśli jest tak jak mówisz to rozmowa choć zapewne trudna, wydaje mi się najrozsądniejszym rozwiązaniem :)

Gość gość2
Boję się... miałem takie myśli, by mu powiedzieć, ale zanim wystąpił z propozycją wspólnego mieszkania, a wtedy nie chciałem robić tego przez Internet. Boję się, że to się położy cieniem na naszej znajomości, że mnie odrzuci... że nie jest świadom pierwiastka bi w sobie... zastanawiam się, czy coś mógłbym zrobić, aby przywiązać go do siebie...?

Gość gość2
Gdybyśmy dłużej się znali, myślisz, że miałbym większe szanse?

Gość gość
"Nie jest świadom" - lol, skąd pewność, że pierwiastek bi w ogóle w nim jest? Żeby go do siebie przywiązać to musicie się znać jakiś czas. Nie jesteś różową landryną z buforami dekady, żeby chłop wiedział, że masz specjalne miejsce w jego życiu po kilku miesiącach znajomości.